STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η αντίδραση του Γκιλιέρμε στο ακυρωθέν γκολ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε πώς αντέδρασε ο Γκιλιέρμε μετά την ακύρωση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού από τον Ελ Αραμπί, με αφορμή το χέρι που είχε προηγηθεί από τον Βραζιλιάνο μέσο.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε και δεύτερο γκολ επί της ΑΕΚ, το οποίο πέτυχε ο Ελ Αραμπί μετά από ασυνεννοησία της άμυνάς της, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης μετά από χρήση του VAR.

Αιτία ήταν το χέρι που είχε κάνει ο Γκιλιέρμε λίγο νωρίτερα, στην προσπάθειά του να πάρει την κεφαλιά σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ολιβέιρα, φάση από την οποία ξεκίνησε και το γκολ των "ερυθρολεύκων". Όπως φάνηκε και απο το VAR, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος των γηπεδούχων έκανε χέρι και έτσι ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών.

Ο Γκιλιέρμε πάντως, που... προκάλεσε τη χρήση του VAR και αποδείχτηκε υπαίτιος της ακύρωσης του γκολ υποδέχτηκε ψύχραιμα καρι αρκετά ιπποτικά την απόφαση του διαιτητή. Μετά από την υπόδειξη του φάουλ για δικό του χέρι μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έδωσε το χέρι του στον Ολιβέιρα, τον συνεδιεκδικητή της μπάλας στην επίμαχη φάση.

Photo Credits: Eurokinissi

Η στιγμή που παραδέχεται το λάθος του, σε fair play κίνηση προς τον παίκτη της ΑΕΚ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η αντίδραση του Γκιλιέρμε στο ακυρωθέν γκολ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ