STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολιβάρες: "Η καρδιά μου στον ΠΑΟΚ"

Ολιβάρες: "Η καρδιά μου στον ΠΑΟΚ"

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Πέρσι Ολιβάρες, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» με τους Άκη Δημακό και Βασίλη Τεμπέλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τους Άκη Δημακό και Βασίλη Τεμπέλη φιλοξενήθηκε ο Πέρσι Ολιβάρες μιλώντας για τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Περουβιασνός άσος εξάλλου έχει φορέσει τις φανέλες και των δυο ομάδων.

Διαβάστε τις αναμνήσεις του Ολιβάρες από τα ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό:

Για τις αναμνήσεις του από τους αγώνες ΠΑΟΚ.-Παναθηναϊκός:
« Αυτό που θυμάμαι είναι ότι η καρδιά μου ήταν χωρισμένη. Έπρεπε να είμαι επαγγελματίας και αυτό έπρεπε να κάνω στους αγώνες, αλλά όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό δυσκολευόμουν να δω τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο, καθώς η καρδιά μου ήταν πάντα με τον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι, όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό και αντιμετώπιζα τον ΠΑΟΚ, ο Καφές με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: «Εσύ θα είσαι πάντα ΠΑΟΚ» και εγώ του απάντησα ότι έτσι είναι, αλλά αυτό δεν πρέπει να το μάθει ο κόσμος.

Επίσης, θυμάμαι ένα ακόμα παιχνίδι στην Τούμπα, όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ και ήμουν τραυματίας. Ο Άγγελος Αναστασιάδης με ρώτησε αν μπορούσανα παίξω, εγώ του απάντησα καταφατικά σε αντίθεση με τον γιατρό της ομάδας που συμβούλευε το αντίθετο. Όταν απάντησα ότι μπορώ, τότε ο προπονητής με έβαλε.

Τέλος, μου έχει μείνει και η πλάκα που μου είχε κάνει ο Βαζέχα, λέγοντάς μου ότι αν δεν παίξω καλά σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ θα έλεγε στον τότε προπονητή μας τον Κυράστα, για τη συμπάθειά μου στην πρώην ομάδα μου».

Για την Τούμπα:
«Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα είναι επικίνδυνος και πρέπει να κερδίζει εκεί, είτε παίζει με τον Παναθηναϊκό, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Έχω βάλει πολλά γκολ και αυτό που μου έχει μείνει είναι οι πανηγυρισμοί του κόσμου. Βασικά μετανιώνω που έφυγα από τον ΠΑΟΚ.

Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο καλά με κόσμο άλλου. Έχω παίξει σε οκτώ χώρες και σε καμία δεν έχω αισθανθεί σαν την Τούμπα και σαν τον ΠΑΟΚ Άλλωστε πάντα στηρίζω τον ΠΑΟΚ Μπορεί να είμαι δεμένος και με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο κόσμος του ξέρει ότι είμαι με τον ΠΑΟΚ».

Για την τωρινή του ασχολία:
«Είμαι προπονητής, δάσκαλος σε σχολή ποδοσφαίρου και αθλητικός σχολιαστής στο Περού».

Για το λόγο που δεν έρχονται Περουβιανοί στην Ελλάδα:
«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από το Περού που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Από την άλλη, δεν ξέρω γιατί οι ομάδες από τη χώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ