Όλα τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι!

Όλα τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι!

Λίγες μέρες μετά το ρεπορτάζ σχετικά με τους ποδοσφαιριστές της Super League που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, το Sport24.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα επίσημα έγγραφα με τους "αδέσμευτους" του Ιουνίου. (PHOTOS).

Μία αγωνιστική έχει απομείνει για το πέσιμο της καρό σημαίας στη Super League. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή (30/4) και το τοπίο βαθμολογικά αναφορικά με τον πρωρταθλητή, τις ομάδες των playoffs και αυτές του υποβιβασμού, ξεκαθάρισε. Οι ομάδες έχουν αρχίσει δειλά, δειλά να κοιτάζουν την επόμενη μέρα.

Προ ημερών είχατε διαβάσει στο ρεπορτάζ του Sport24.gr ποιοι παίκτες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από τις ομάδες. Λίγες μέρες μετά σας παρουσιάζουμε τα επίσημα έγγραφα με τους "αδέσμευτους", αυτούς που στις 30 Ιουνίου 2017 αφήνουν τις ομάδες στις οποίες έπαιζαν εφέτος.

Στα νέα στοιχεία που φέρνουμε στη δημοσιότητα υπάρχουν και νεαροί ποδοσφαιριστές που είχαν γίνει επαγγελματίες και οι οποίοι δεν έχουν καταγράψει επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Η ομάδα με τους περισσότερους ελεύθερους είναι η Βέροια, που υποβιβάστηκε.

Είναι άξιο αναφοράς ότι από τον ΠΑΟΚ ελεύθεροι μένουν μόνο δύο νεαροί, που δεν έχουν παρουσία στην πρώτη ομάδα, οι Κρίστι Κιόσε και Βασίλης Παπαδόπουλος. Με άλλα λόγια, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι "δεμένοι" στον Δικέφαλο του Βορρά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Μέσα στις παρακάτω λίστες είναι και το όνομα του Θόδωρου Μπέριου στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η ομάδα της Ηπείρου είχε ανακοινώσει ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανανέωσε μέχρι το 2020.

Εντύπωση επίσης προκαλεί στον Παναιτωλικό ότι στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Γιώργου Μύγα, αφού σύμφωνα με την ΠΑΕ ο παίκτης είχε ανανεώσει μέχρι το 2019.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24