STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Όλα... μηδέν για Πανθρακικό και Καλλονή στην Κομοτηνή

Όλα... μηδέν για Πανθρακικό και Καλλονή στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Πανθρακικού, η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε στο 0-0 με την Καλλονή σε ένα κακό ματς όσον αφορά το θέαμα.

Μπορεί να έκανε... σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα, εντούτοις ο Πανθρακικός θα ήθελε κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό κόντρα στην Καλλονή. Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο των Θρακιωτών, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σε ένα κακό ματς και αμφότερες οι δυο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι δεν έχασαν από έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, όμως θα πρέπει να βελτιώσουν πολλά πράγματα στην συνέχεια, αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Όλα... μηδέν για Πανθρακικό και Καλλονή στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης

Βοηθοί: Ιωάννης Σίπκας, Νικόλαος Κωτούλας

4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Ντιγκινί, Μάρτινς (83' Σέτι), Χαβίτο, Νικόλτσης (66' Βάλτερ), Χασομέρης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Κρολ, Γεωργίου, Μανούσος (83' Mπουρούς), Ελλακόπουλος (62' Σαμπά), Μπαργκάν (68' Γιορέντε).

Γκολ: -

Κάρτες: 18' Μπαργκάν, 53' Μπαϊκαρά, 74' Μελίσσης, 77' Μάρτινς, 80' Κλαντρούμπσκι, 87' Χογκ

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

* για υπεραναλυτικές βαθμολογίες από όλο τον πλανήτη κάντε κλικ εδώ

Η ανασκόπηση του αγώνα

Με σύστημα 4-2-3-1 παρατάχθηκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής, αλλά ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε την διάθεση στο ξεκίνημα να μπει δυνατά και να επιβάλει το ρυθμό του. Στο πρώτο πεντάλεπτο είχε καταγράψει ήδη δυο ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά πρώτα ο Χασομέρης (2') δεν βρήκε στόχο σε πλασέ του από καλή θέση, ενώ στην συνέχεια ο Χαβίτο νικήθηκε από τον Χογκ. Ο ρυθμός του ματς έπεσε στην συνέχεια και οι καλές στιγμές γίνονταν με το σταγονόμετρο.

Στο 31', οι Μυτιληνιοί βρέθηκαν μια ανάσα από το 1-0, όταν ο Σερφά έκανε λάθος, η μπάλα κατέληξε στον Μανούσο, αυτός έδωσε στον Ελλακόπουλο, εκείνος πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Αθανασιάδης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, όταν ο Μεχία έκανε μια σέντρα-σουτ (39'), η μπάλα έσκασε μπροστά στον Χογκ και εκείνος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο τέταρτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μάρτινς δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Χογκ ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 52' ο Χαβίτο έβγαλε σέντρα και ο Τσαμπούρης παραλίγο να βάλει αυτογκόλ με κεφαλιά, αλλά τελικά κατέληξε κόρνερ. Το ματς κινήθηκε σε ρηχά νερά στην συνέχεια, οι φάσεις ήταν είδος προς εξαφάνιση και έπρεπε να φτάσουμε στο 87' για να εκτελέσει φάουλ ο Ντιγκινί από καλό σημείο, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η λευκή ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Πανθρακικός παίζει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ενώ η Καλλονή υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην έδρα της. Δύσκολα ματς και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ώστε να μην χάσουν και άλλο έδαφος στην κούρσα της παραμονής.

Όλα... μηδέν για Πανθρακικό και Καλλονή στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS

Η φάση του αγώνα

Η επέμβαση του Αθανασιάδη στο τετ-α-τετ με τον Ελλακόπουλο στο 31ο λεπτό. Ο Σερφά έκανε το λάθος, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του ο γκολκίπερ του Πανθρακικού αντέδρασε σωστά και απέκρουσε με τα πόδια.

Ο διαιτητής

Ο Ανανίας Φωτιάδης δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο ματς και πέρασε εν πολλοίς απαρατήρητος. Σωστά δεν έδωσε πέναλτι στο πέσιμο του Μελίσση στο 74ο λεπτό, καθώς δεν υπήρχε παράβαση. Είχε καλά τρεξίματα και ήταν κοντά στις φάσεις, δίχως τα σφυρίγματά του να επηρεάσουν την εξέλιξη του ματς.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Πολύ καλός ο Αναστασιάδης των φιλοξενούμενων. Ο αμυντικός της Καλλονής είχε πολύ καλές τοποθετήσεις, ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του και ξεχώρισε σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχάσουμε.

Μας άρεσε

Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Κομοτηνής. Μπορεί το θέαμα να μην ήταν καλό, εντούτοις οι παίκτες μπορούσαν να... απλώσουν τις όποιες αρετές τους σε ένα εξαιρετικό χορτάρι. Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο γενικά, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι και έχουμε ήδη δει πολλάκις γήπεδα χωράφια.

Δεν μας άρεσε

Ο λιγοστός κόσμος στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Κομοτηνής. Μάλιστα, υπήρχε τέτοια ησυχία σε ορισμένες στιγμές του αγώνα, ώστε ακούγονταν οι φωνές των ποδοσφαιριστών και οι οδηγίες των προπονητών. Δυστυχώς, πρέπει να προβληματίζει άπαντες αυτή η εικόνα. Πολλοί προτίμησαν τις ταράτσες...

Όλα... μηδέν για Πανθρακικό και Καλλονή στην Κομοτηνή
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ