STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103,3

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Γιάννης Κάργας, Ματίας Ιγκλέσιας και Νίκος Μαρινάκης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τα παιχνίδια Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2-2, Αστέρας - Λεβαδειακός 2-0 και Παναιτωλικός - ΑΕΛ 3-1. (AUDIO)

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Γιάννης Κάργας, ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ιγκλέσιας και ο μπακ του Παναιτωλικού, Νίκος Μαρινάκης, μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3, λίγα μετά τα παιχνίδια Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2-2, Αστέρας - Λεβαδειακός 2-0 και Παναιτωλικός - ΑΕΛ 3-1.

Διαβάστε και ακούστε όσα δήλωσαν...

Γιάννης Κάργας (Πανιώνιος)

Για την ισοπαλία του Πανιωνίου 2-2 με τον ΠΑΟΚ:

“Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Χάσαμε με άδεια, όπως ξέρουμε, τον Οικονόμου και τον Μασούντ, δύο παίκτες – βαρόμετρα στην ομάδα όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και στα αποδυτήρια και σαν παρέα. Ξεκινήσαμε με πολλά προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Κάναμε ότι μπορούσαμε, αν και δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχολογία. Όταν ήρθαμε εδώ είπαμε ότι θα τα ξεχάσουμε όλα για να κάνουμε μια νέα αρχή. Δεν μπήκαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή. Έβαλε και ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάτι, προσπαθήσαμε για κάτι παραπάνω και βάλαμε δύο γκολ. Μας αφήνει μία πικρία το 2-2 στο τέλος, αλλά αυτό που είχαμε να βελτιώσουμε πάνω απ΄όλα ήταν η ψυχολογία μας και η εικόνα μας ως ομάδα”.

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει μια νέα αρχή για τον Πανιώνιο:

“Είναι μια νέα αρχή. Δεν έχει να κάνει με το ότι θα αλλάξουν κάποια πρόσωπα. Μακάρι να επιστρέψουν τα δύο παιδιά. Από ψυχολογικής πλευράς είναι μια νέα αρχή. Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Ακόμη και αυτός ο ένας βαθμός που μας αφήνει μια πικρία έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς”.

Για τις οδηγίες που τους έδωσε ο προπονητής στο ημίχρονο:

“Καθυστέρησα να μπω στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Σε εμένα ο κόουτς έδωσε κάποιες οδηγίες, τις οποίες μετέφερα στα παιδιά, όταν μπήκαμε μέσα. Κάναμε το 2-1, αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε”.

Ματίας Ιγκλέσιας (Αστέρας Τρίπολης)

Για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης 2-0 επί του Λεβαδειακού:

“Περιμέναμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Λεβαδειακός αν και η είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα μας περίμενε πίσω και θα ήταν δύσκολο για εμάς να ανοίξουμε το σκορ. Είχαμε υπομονή, πετύχαμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα έγιναν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Ήταν πάντως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Για το γκολ που πέτυχε και την ανάδειξή του ως MVP του αγώνα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ επειδή βοηθάω την ομάδα μου. Πιο πολύ χαίρομαι επειδή πήραμε τη νίκη. Είμαι όμως και πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και σιγά σιγά πάμε εκεί που θέλουμε”.

Για το ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ:

“Αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό το να κρατάμε το μηδέν πίσω. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα και από αύριο ξεκινήσουμε την προετοιμασία γι΄αυτό”.

Για τον κόσμο:

“Πάντα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η ομάδα νιώθει πιο δυνατή έτσι. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι τους περιμένουμε το Σάββατο”.

Νίκος Μαρινάκης (Παναιτωλικός)

Για την νίκη του Παναιτωλικού 3-1 επί της Λάρισας:

“Αυτή η νίκη μας έδωσε κυρίως ψυχολογική δύναμη, για να συνεχίσουμε και να είμαστε ακόμη καλύτεροι στα επόμενα ματς. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Αν μάλιστα ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην μετάβαση προς τα πίσω δεν θα είχαμε δεχθεί και το γκολ που δεχθήκαμε”.

Για τη συνέχεια:

“ Έχουμε δείξει ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες μας. Είμαστε για πολύ πιο πάνω,βάσει δυνατοτήτων. Σταθήκαμε άτυχοι σε κάποια ματς, αν και παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από εδώ και μπρος πιστεύω ότι δεν θα έχουμε τόση μεγάλη πίεση και να βγάλουμε στο γήπεδο ότι ξέρουμε. Κάθε μέρα δουλεύουμε όχι για μια απλή παραμονή, αλλά για το παραπάνω βήμα. Είναι ένας στόχος που θα κριθεί στο τέλος. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα”.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ