STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio 103.3
Καρανίκας Χασομέρης INTIME SPORTS

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Λουίτζι Τσέναμο (Ξάνθη) και Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα) μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τις νίκες των Ακριτών και εκείνη της ομάδας των Ιωαννίνων.

Για την νίκη της Ξάνθης με 3-1 επί του Παναιτωλικού, ο Τσέναμο δήλωσε: “Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Χρειαζόμασταν για πάρα πολλούς λόγους αυτούς τους βαθμούς. Τώρα που το πρόγραμμα είναι πιο βατό έπρεπε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερους από τους 8 βαθμούς που είχαμε μέχρι τώρα. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο στην πρώτη φάση του αγώνα να μένουμε πίσω στην έδρα μας. Δείξαμε όμως χαρακτήρα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Δείξαμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Άλλο να παίζεις καλά και να βλέπεις ότι έχεις 8 βαθμούς και να είσαι στις τελευταίες θέσεις και άλλο να έχεις 11 βαθμούς. Νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, ηρεμία και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου”.

Από την πλευρά του ο νεαρός άσος του ΠΑΣ, είπε: “Όταν χάνεις κάποιες ευκαιρίες, παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία. Εκεί δείξαμε ότι είμαστε μια άξια ομάδα με ποιότητα και καταφέραμε να ασκήσουμε πίεση στον αντίπαλο και να προηγηθούμε. Για μένα είναι ξεχωριστή μέρα η σημερινή. Έπαιξα την Πέμπτη και ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και σήμερα σε μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Πιστεύω ότι βοήθησα όσο μπορούσα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα”.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ