STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport 24 Radio 103,3

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport 24 Radio 103,3
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του Sport 24 Radio 103,3 μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του Sport 24 Radio 103,3 μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης του Ατρομήτου, ανέφερε για την εκτός έδρας νίκη του Ατρόμητου επί της Βέροιας με 1-0: “Είναι μια τονωτική ένεση για μας. Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι μετά από 4 συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να να αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία η ομάδα και δύναμη για τη συνέχεια. Βαθμολογικά μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε πάει όπως θα θέλαμε. Δεν είναι αυτό που αξίζαμε αλλά δεν έχουμε παίξει και βάσει των δυνατοτήτων μας, βάσει όσων επιθυμούμε και της δουλειάς που κάνουμε. Θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες, αλλά εμείς είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Μας λείπει η ψυχολογία και το καθαρό μυαλό. Φάνηκε στις φάσεις που χάσαμε και από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο σε κάποιες φάσεις. Με τα θετικά αποτελέσματα έρχεται η καλή ψυχολογία και η ηρεμία , που μας λείπει αυτό το διάστημα. Ήρθε η ώρα για τη δική μας ανάκαμψη”.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης είπε για την ισοπαλία 2-2 του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό: “Το περιμέναμε αλλιώς το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά, αλλά από δύο λάθη φάγαμε δύο γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον να μη χάσεις. Πήγαμε στα αποδυτήρια, έχοντας μειώσει σε 2-1 και αυτό ήταν θετικό. Στο δεύτερο μέρος ήρθε ένα γρήγορο γκολ και ισοφαρίσαμε 2-2. Μετά έμεινε με 10 ο Παναιτωλικός και έκαστε πίσω. Εμείς επιτεθήκαμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε τρίτο γκολ. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Κρατάμε την αντίδρασή μας όταν χάναμε με 2-0 και κοιτάζουμε το επόμενο ματς”.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ