STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Οι οκτώ του Πανόπουλου
Πανόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη (17/3, 17.00) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των "12" ιδιοκτητών της Super League μετά το κάλεσμα Πανόπουλου. Ποιοι από αυτούς θα δώσουν το παρών; Το Sport24.gr παραθέτει το ρεπορτάζ.

Την Τετάρτη (9/3) ο Χρήστος Πανόπουλος δημοσιοποίησε την επιστολή που απέστειλε σε 12 ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League, με την οποία ζητούσε να γίνει συνάντηση αποκλειστικά μεταξύ τους, έτσι ώστε να πάρουν αποφάσεις που θα παρουσιάσουν στη συνέχεια στους τέσσερις "μεγάλους" (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

Υπενθυμίζεται τι ανέφερε η επιστολή της ακριτικής ΠΑΕ: " Με την υπάρχουσα περιρρέουσα ατμόσφαιρα και μετά τους τόσο συμπαθητικούς διαλόγους και τοποθετήσεις που έγιναν στην άτυπη συνεδρίαση των ιδιοκτητών ΠΑΕ της Super League, η SKODA ΞΑΝΘΗ προσκαλεί τους ιδιοκτήτες των 12 ομάδων της Super League και μόνο αυτούς (εξαιρούνται οι ιδιοκτήτες ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ γιατί απ’ ότι διαφαίνεται μιλάνε σε άλλο μήκος κύματος μεταξύ τους) σε συνάντηση, προκειμένου να σκιαγραφήσουμε και να οριοθετήσουμε το ποδόσφαιρο που πραγματικά θέλουμε σε όλα τα επίπεδα. Θα παρουσιάσουμε στους τέσσερις «μεγάλους», το ποδόσφαιρο όπως εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι. Η παρουσίαση θα γίνει σε κάθε έναν ξεχωριστά και εν συνεχεία και στους τέσσερις μαζί. Εάν το αποδεχθούν έχει καλώς. Εάν δεν το αποδεχθούν, ή κάποιος από αυτούς δεν το αποδεχθεί, πάλι έχει καλώς".

Το Sport24.gr απευθύνθηκε και στις 11 ομάδες στις οποίες έκανε κάλεσμα ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος. Από αυτές, Παναιτωλικός, Ηρακλής και Βέροια απάντησαν αρνητικά στον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θράκης. Ότι κανείς δεν θα δώσει το παρών στη συνάντηση της Πέμπτης (17/3, 17.00). Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Γιώργος Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και εκτιμάται ότι θα δώσει το παρών στη συνάντηση. Και οι δύο ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αστέρας, Μπάκος - Καϋμενάκης, απουσιάζουν στο εξωτερικό. Έτσι, είναι πιθανό την ομάδα της Αρκαδίας να εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της, Γιώργος Μποροβήλος.

Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί στην άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών της Super League, οι ιδιοκτήτες των Καλλονής (Μιχαλάκης) - Πανθρακικού (Καραολάνης) αποδέχτηκαν την πρόταση Πανόπουλου και θα είναι παρόντες στην κουβέντα που θα γίνει. Δείτε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί που θα παραστούν στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ (Αγ. Άννης 7 & Ιερά Οδός), με σκοπό να συζητήσουν "προτάσεις για το πώς θα βελτιωθεί το ποδόσφαιρο".

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Αστέρας: Γιώργος Μποροβήλος

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Ατρόμητος: Γιώργος Σπανός

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Βέροια: ΑΠΟΥΣΑ

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Ηρακλής: ΑΠΩΝ

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Καλλονή: Νίκος Μιχαλάκης

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Λεβαδειακός: Γιάννης Κομπότης

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Παναιτωλικός: ΑΠΩΝ

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Πανθρακικός: Τάσος Καραολάνης

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Πανιώνιος: Χρήστος Δάρρας, Νίκος Ζαμάνης

Οι οκτώ του Πανόπουλου

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιώργος Χριστοβασίλης

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Πλατανιάς: Μανώλης Μαθιουλάκης

Οι οκτώ του Πανόπουλου

Skoda Ξάνθη: Χρήστος Πανόπουλος

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ