STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι μεγαλύτεροι και οι μικρότεροι παίκτες σε ηλικία που έπαιξαν στο πρωτάθλημα

Οι μεγαλύτεροι και οι μικρότεροι παίκτες σε ηλικία που έπαιξαν στο πρωτάθλημα

Είκοσι χρόνια χωρίζουν τον Νίκο Λαζαρίδη (γεν. 1979) από τον Νύκταρη Μιχαλανδρέα (γεν. 1999) οι οποίοι έπαιξαν στην τελευταία αγωνιστική της Super League. Δείτε αναλυτικά τα δύο σχετικά Top-10 της λίγκας.

Βίοι αντίθετοι στην τελευταία αγωνιστική της Super League για τον Νίκο Λαζαρίδη και τον Μιχαλανδρέα Νύκταρη.

Ο πρώτος αγωνίστηκε στο ματς του Ατρόμητου με τον Πλατανιά και έγινε σε ηλικία 37 ετών, 9 μηνών και 19 ημερών, ο γηραιότερος παίκτης που έπαιξε στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, αγωνίστηκε στην Ξάνθη σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 1 ημέρας και έγινε με τη σειρά του ο μικρότερος.

Από τον Τσόρι και τον Καμπιάσο, στον Ρέτσο

Στο Top-10 των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών που έπαιξαν φέτος συναντάμε μεταξύ άλλων τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Εστέμπαν Καμπιάσο, όπως και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο τον τελευταίο εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης του 2004.

Παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται και στους 10 μικρότερους και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ρέτσος που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι την 29η αγωνιστική. Το όνομα του Δημήτρη Λημνιού ξεχωρίζει στους υπόλοιπους "μπέμπηδες" της φετινής Super League.

* Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά οι Λαζαρίδης, Καμπιάσο, Βενέτης (πρώτη σειρά), Νύκταρης, Σιαμπάνης, Ρέτσος (δεύτερη σειρά) και Παπαδόπουλος, Τσόρι, Λημνιός (τρίτη σειρά).

** Αν δεν βλέπετε το Infographic πατήστε εδώ, στην mobile έκδοση

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ