STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι επτά "αναγεννημένοι" στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Οι επτά "αναγεννημένοι" στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Δείτε επτά (διαφορετικές) περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Super League που έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και έχουν βάλει ως στόχο να σπάσουν τα δικά τους προσωπικά ρεκόρ (VIDEOS).

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/10) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτά τα 55 παιχνίδια που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει ο καθένας στο δικό του ρόλο (τερματοφύλακας, αμυντικός, μέσος, επιθετικός).

Εμείς στο θέμα μας θα σταθούμε στο επιθετικό κομμάτι και συγκεκριμένα σε επτά περιπτώσεις παικτών που φέτος δείχνουν πως θα είναι η χρονιά τους. Κάτι κιόλας που το έχουν ανάγκη. Ας τους δούμε.

Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός): 7 γκολ, 3 ασίστ, 7 ματς

Από την περσινή σεζόν κιόλας, ο 23άχρονος μεσοεπιθετικός έδειξε δείγματα του πλούσιου ταλέντου του με 10 γκολ και 5 ασίστ σε 37 παιχνίδια. Φέτος όμως, ο Φορτούνης έχει ξεκινήσει φορτσάτα όπως μπορείτε να δείτε και πιο πάνω. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως, είναι πως κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός για έναν μήνα.

Πλέον ο έμπειρος μέσος θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει ξανά τη θέση του βασικού σε παιχνίδια που ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει το ρόλο του... μαέστρου σε έναν παίκτη.

Τάσος Μπακασέτας (Πανιώνιος): 5 γκολ, 2 ασίστ, 7 ματς

Αυτός κι αν έχει ξεκινήσει καλά. Φέτος είναι ο μισός και βάλτε Πανιώνιος, αφού από τα 11 τέρματα που έχει πετύχει ο Ιστορικός στο πρωτάθλημα, ο 22άχρονος άσος έχει συμμετοχή στα επτά! Και να φανταστεί κανείς πως η αμέσως προηγούμενη καλή του σεζόν ήταν το 2013-2014 με 3 γκολ στον Άρη.

Αν συνεχίσει έτσι θα βάλει υποψηφιότητα και για πρώτος σκόρερ τη φετινή περίοδο. Ο Πανιώνιος άλλωστε έχει παράδοση στους επιθετικούς.

Απόστολος Βέλλιος (Ηρακλής): 3 γκολ, 1 ασίστ, 5 ματς

Ο Βέλλιος έλειψε από τον ελληνικό πρωτάθλημα για πέντε χρόνια, παρά δύο μήνες. Το καλοκαίρι πήρε τη μεγάλη απόφαση θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Γηραιού και το ξεκίνημα του είναι εντυπωσιακό. Και αυτό αν σκεφτούμε πως στην αρχή του πρωταθλήματος πήρε ελάχιστον χρόνο συμμετοχής.

Μόλις άρχισε να τον εμπιστεύεται ο Νίκος Παπαδόπουλος, όμως, πέτυχε 3 γκολ και έφτιαξε άλλο 1. Καθόλου άσχημα. Πάντως πέρσι ο 23άχρονος επιθετικός μέτρησε 7 γκολ με Λιρς στο Βέλγιο και Βέστσελαντ στην Δανία.

Τζίμι Ντουρμάζ (Ολυμπιακός): 3 γκολ, 3 ασίστ, 7 ματς

Βρέθηκε μία ανάσα από το να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Μαρκο Σίλβα τον έκοψε από τη λίστα του Champions League και όλοι πίστεψαν πως θα το έβαζε κάτω. Αμ δε! Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του Πορτογάλου τεχνικού, έχοντας συμμετοχή στα 6 από τα 22 γκολ των ερυθρόλευκων.

Τρομερό ξεκίνημα, ενώ θέλει άλλα 3 τέρματα για να πιάσει το δικό του ρεκόρ με 6 γκολ σε μία σεζόν.

Μάρκο Μαρκόφσκι (Παναιτωλικός): 3 γκολ, 7 ματς

Για τα προσόντα του ούτε λόγος. Στην Δόξα Δράμας κάποτε έκανε πλάκα με διψήφιο αριθμό γκολ (18+) στην β εθνική. Η πρώτη κατηγορία, όμως, είναι... ξελογιάστρα και ο Σέρβος στράικερ κάπου έχασε το δρόμο του. Φέτος ήρθε από το "παράθυρο" στον Παναιτωλικό και δείχνει να θυμίζει κάτι από τον παλιό καλό του εαυτό.

Μετρά τρία γκολ και έχει βάλει ως στόχο τουλάχιστον τα δέκα. Θα τα καταφέρει; Αρκεί να είναι πιο συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια.

Πέτρος Γιακουμάκης (Λεβαδειακός): 2 γκολ, 1 ασίστ, 7 ματς

"Μπόμπερ" στην Γ Εθνική με 19 γκολ πριν από δυο χρόνια. Γι αυτό τον απέκτησαν στον Λεβαδειακό και λίγους μήνες αργότερα κάνουν... απόσβεση. Ο 23άχρονος επιθετικός έχει συμμετοχή στα 3 από τα 8 γκολ της ομάδας του και συνθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Αν συνεχίσει έτσι είναι βέβαιο πως θα... γυαλίσει σε ομάδες από το πάνω ράφι. Στο χέρι του είναι.

Φώτης Γεωργίου (ΑΕΛ Καλλονής): 2 γκολ, 7 ματς (λίγος χρόνος)

Δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως όποτε μπαίνει μέσα κάνει τη διαφορά. Μετρά ήδη δυο γκολ και θέλει να ξεπεράσει το δικό του ρεκόρ με 8 τέρματα σε μία σεζόν (στην β εθνική). Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει, πάντως στην Καλλονή θα βρει χρόνο και χώρο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ