STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Oι διαιτητές της Super League 1 αποφάσισαν αποχή

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Έλληνες διαιτητές, με επιστολή προς την ΕΠΟ, γνωστοποίησαν την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή την 18η αγωνιστική της Super League 1 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη προστασία τους από δηλώσεις, ανακοινώσεις και λεκτική βία προς το πρόσωπό τους.

Την απόφαση να απέχουν από την 18η αγωνιστική της Super League 1, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, πήραν οι Έλληνες διαιτητές της Super League 1. Μάλιστα, απέστειλαν κι επιστολή στην ΚΕΔ μέσω της οποίας γνωστοποιούν την απόφασή τους, παρουσιάζοντας, μάλιστα, και τους λόγους πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι οι μηνύσεις κατά διαιτητών, αλλά και η μη προστασία των ίδιων και ολόκληρου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου από δηλώσεις, ανακοινώσεις και λεκτική βία που γίνονται καθημερινά από παράγοντες, δημοσιογράφους και πολλούς άλλους που απασχολούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Την επιστολή υπογράφει το άτυπο όργανο διαιτητών - βοηθών διαιτητών Super League, την πενταμελή επιτροπή του οποίου συνθέτουν οι διαιτητές Παπαπέτρου (Αθηνών), Τζήλος (Λάρισας), Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) και οι βοηθοί Μπαλτάς (Αχαϊας) και Καρσιώτης (Κορίνθου).

Αξίζει να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη αγωνιστική έχει προγραμματιστεί το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα εξής:

ΑΕΛ - Άρης

Αστέρας - ΟΦΗ

Βόλος - Ξάνθη

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Λαμία - Ολυμπιακός

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ