STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι αποστολές Παναιτωλικού - Ατρόμητου για την πρεμιέρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
Χατζηϊσαΐας, Μάζουρεκ EUROKINISSI SPORTS

Παναιτωλικός και Ατρόμητος κοντράρονται το Σάββατο (25/8, 19.15) στην πρεμιέρα της Super League 2018-2019. Οι αποστολές των δύο ομάδων για την αναμέτρηση που θα γίνει στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο το Σάββατο (25/8, 19.15) στην πρεμιέρα της Super League 2018-2019. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα το εφετινό πρωτάθλημα.

Για τον Παναιτωλικό, ο Τσοκάνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και μπήκε στην αποστολή. Ο Ουίλιαν, αντίθετα, λόγω προβλήματος στον δικέφαλο προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Τιμωρημένος είναι ο Ρουμάνος επιθετικός Μοράρ, ενώ από τα νέα αποκτήματα εκτός έμεινε ο Κόκκορης. Οι Λιάβας και Μπελεβώνης που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια προ ημερών, μπήκαν στη 19άδα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Έρικσον, Μανά, Μάζουρεκ, Ντίας, Παρράς, Βακράκος, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Αγρόδημος, Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Λιάβας, Μιχάι, Κυριακίδης, Άργκους, Μπελεβώνης.

Για τον Ατρόμητο, ο Νταμίρ Κάναντι άφησε εκτός τον Σέρβο Νίκολα Μίρκοβιτς, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται. Η ομάδα του Περιστερίου, που ψάχνει γκολκίπερ, θα κατέβει με τον Μέγερι κάτω από τα γκολπόστ. Από την αποστολή που ανακοινώθηκε, εκτός έμεινε και ο Κιβρακίδης, που είναι ανέτοιμος.

Η αποστολή: Μέγερι, Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Μανούσος, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Κουλούρης, Νάτσος, Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Γαρουφαλιάς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ