STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Πλατανιάς: Με Φερέιρα οι γηπεδούχοι, χωρίς απουσίες οι φιλοξενούμενοι

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΟΦΗ και Πλατανιάς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον "τελικό" της Τετάρτης με τις δυο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Η ώρα έφτασε και την Τετάρτη (22/5, 19:00) στο "Γεντί Κουλέ" ΟΦΗ και Πλατανιάς θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ των δυο ομάδων έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 της Κυριακής στα Χανιά.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον "τελικό" καθώς όποια ομάδα κερδίσει θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Super League ενώ η ισοπαλία με γκολ ευνοεί τον Πλατανιά.

Ο Χάιμε Βέρα θα έχει στη διάθεση του τον Φερέιρα με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται στην 20άδα που ανακοίνωσε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ενώ αντίθετα και πάλι θα απουσιάσει ο Μιχόγεβιτς ο οποίος ακολούθησε και πάλι ένα μέρος της προπόνησης, αλλά αισθάνθηκε ξανά έντονους πόνους στον ορθό μηριαίο και για το λόγο αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα μπαράζ.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον προσαγωγό. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Γιάννης Ποτουρίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Δημήτρης Κομεσίδης που έμειναν εκτός όπως επίσης και ο Γιαννούλης που έχει κάρτές.

Αναλυτικά την 20μελη αποστολή του ΟΦΗ για τον "τελικό" με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι:Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

ΜΕ 20 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναφορικά με τον Πλατανιά ο Γιάννης Τάτσης δεν έχει προβλήματα και πήρε μαζί του στο Ηράκλειο 20 ποδοσφαιριστές αν και οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Λουκίνας και Μάκιτς δεν προπονήθηκαν την Τρίτη και είναι αμφίβολοι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο παρελθόν έχουμε δώσει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια. Κανένα όμως δεν είχε την αξία του αγώνα που έχουμε αύριο μπροστά μας. ΟΠλατανιάςαπέχει ενενήντα λεπτά από έναν στόχο, που ούτε είχε περάσει καν από το μυαλό μας, όταν ξεκινούσε αυτή η περιπέτεια.

Πλέον έχουμε φτάσει στην πηγή. Το αν θα πιούμε νερό θα το γνωρίζουμε αύριο το βράδυ. Βέβαια, ό,τι ίσχυε για το πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια, ισχύει και για το αυριανό (22/5/19, 19:00) στο Ηράκλειο, καθώς η πορεία μας μέχρι εδώ ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μάλεμε και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο. Η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση.

Το πρόγραμμα ακολούθησαν σε μικρότερη ένταση για προληπτικούς λόγους και οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Λουκίνας και Μάικιτς, οι οποίοι όμως είναι στην αποστολή.

Γκοτ, Πενταράκης, Ποζατζίδης, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Πουρζιτίδης, Κορτσμαν, Μάικιτς, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλάκης, Νίλι, Παπανικολάου, Γκατσολάρι, Καραγκούνης, Μπιανκόνι, Ποζατζίδης, Λουκίνας".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ