STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Πανιώνιος 1-1: Οι αλλαγές του Μάντζιου έδωσαν τον βαθμό στους κυανέρυθρους

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Πλατέλλα στο 27' και ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Καμαρά στο 80' για το τελικό 1-1 στο "Γεντί Κουλέ". Αποδοκιμασίες από τους φίλους των γηπεδούχων με τη λήξη της αναμέτρησης.

ΟΦΗ και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν στο "Γεντί Κουλέ" για την 16η αγωνιστική της Super League, με το τελικό 1-1 να αφήνει ευχαριστημένους τους κυανέρυθρους, προσθέτοντας πίεση και προβληματισμό στους γηπεδούχους. Οι φίλοι του ΟΦΗ αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας τους στο τέλος της αναμέτρησης.

Το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους, που είχαν την κατοχή της μπάλας, κρατούσαν τον Πανιώνιο χαμηλά στα δικά του μέτρα και απειλούσαν με συχνότητα την περιοχή του Κότνικ, χωρίς την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Χρειάστηκε ένα γλίστριμα του Παπαγεωργίου σε γύρισμα του Κουτσιανικούλη στο 27', για να βρει ο Πλατέλλας καθαρή γωνία εκτέλεσης, ανοίγοντας το σκορ με σίγουρο πλασέ.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τη δυνατή βροχή να στέκεται ως ένα ακόμη εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

ΟΦΗ - Πανιώνιος 1-1: Οι αλλαγές του Μάντζιου έδωσαν τον βαθμό στους κυανέρυθρους

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε αλλαγή σκηνικού, κυρίως μέσα από την επιθυμία του Πανιωνίου να πάρει περισσότερα ρίσκα στο παιχνίδι του και να γίνει πιο επιθετικός, ψάχνοντας την ισοφάριση. Με την είσοδο αρχικά του Σπιριντόνοβιτς, μετά του Καμαρά και με τις παράλληλες εσωτερικές αλλαγές του Μάντζιου, οι κυανέρυθροι έφεραν το παιχνίδι σε ένα τέμπο που έμοιαζε να τους βολεύει και τελικά βρήκαν την ισοφάριση στο 80'.

Ο Παπαγεωργίου πήρε μια μίνι προσωπική ρεβάνς, καθώς από δεξιά έστειλε τη μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Καμαρά, που νίκησε τον Στρέζο για το 1-1! Δύο λεπτά αργότερα ο Βουό σπατάλησε φτηνά μια ακόμη ευκαιρία να εκτελέσει με εξαιρετικές προϋποθέσεις από το ύψος του πέναλτι και στο 90' λίγο έλειψε να ολοκληρωθεί η ανατροπή, όταν ο Ντομίνγκες ολομόναχος από τη μικρή περιοχή, αστόχησε με το κεφάλι. Έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο, κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του ΟΦΗ.

ΟΦΗ - Πανιώνιος 1-1: Οι αλλαγές του Μάντζιου έδωσαν τον βαθμό στους κυανέρυθρους

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κρήτης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (20/1, 15:00), ενώ ο Πανιώνιος πηγαίνει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (19/1, 19:30).

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Αθανάσιος Κολοσιώνης (ΕΠΣ Αιτ/νιας), Ηλίας Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Πρέβεζας)

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Παπάζογλου (83' Πάρσον), Ποτουρίδης, Γιαννούλης (74' Κοροβέσης), Μιχόγεβιτς, Πλατέλλας, Ντίνας (74' Κυριακίδης), Μπράουν, Κουτσιανικούλης, Βουό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σοφιάν (85' Μακρύλλος), Οικονομίδης, Τσιλούλης (72' Καμαρά), Κότσιτς (55' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

Γκολ: 27' Πλατέλλας / 80' Καμαρά

Κάρτες: 22' Παπάζογλου, 22' Κουτσιανικούλης, 59' Πλατέλλας, 63' Γιαννούλης / 29' Οικονομίδης, 69' Ντομίνγκες

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ