STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Ο τσακωμός Παπαδόπουλου - Δέλλα σε εικόνες

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στιγμές έντασης στο "Γεντί Κουλέ" ανάμεσα σε Νίκο Παπαδόπουλο και Τραϊανό Δέλλα, στην ανάπαυλα του αγώνα ΟΦΗ - Παναιτωλικός για τη 17η αγωνιστική της Super League. Oι φωτογραφίες της διαμάχης.

Στο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΗ - Παναιτωλικός ( νίκη 3-0 των Κρητικών), για την 17η αγωνιστική της Super League, ανέβηκαν οι τόνοι στα αποδυτήρια ανάμεσα στα προπονητικά επιτελεία των δύο ομάδων. Η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο μισό. Γι' αυτό άλλωστε και υπήρξε καθυστέρηση στη σέντρα.

Μετά το ματς ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας σχολίασε: "Ντρέπομαι πραγματικά για τη συμπεριφορά του Νίκου Παπαδόπουλου. Ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του. Έχω να συναντήσω τέτοιο πράγμα πάρα πολλά χρόνια. Είναι ντροπή για τον ίδιο πάνω από όλα που εκπροσωπεί μια τόσο μεγάλη ομάδα".

Όταν ρωτήθηκε να πει τι ακριβώς συνέβη, απάντησε: "Ρωτήστε τον ίδιο. Θα έπρεπε να ντρέπεται".

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε: "Κατανοώ τον εκνευρισμό του Τραϊανού. Θα τον συμβουλέψω να μην εκφράζεται έτσι. Τον σέβομαι σαν προπονητή και σαν συνάδελφο, αλλά πρώτα να κοιτάξει τους συναδέλφους του, να μην βρίζουν μάνες και σπίτια στους αντίπαλους προπονητές και μετά να πει κάτι για εμένα".

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ