STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3: Χαλάρωση... τέλος

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Φορτούνη και ένα του Ραντζέλοβιτς νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έδειξε να αφήνει πίσω του τα σημάδια χαλάρωσης των προηγούμενων αγώνων.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ, φόρτσαρε όσο έπρεπε και επικράτησε 3-1 στο "Γεντί Κουλέ" για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League. Δύο γκολ ο Φορτούνης και ένα ο Ραντζέλοβιτς, ντεμπούτο για Μαρτίνη, Καραργύρη και Σουρλή. Τα σημάδια χαλάρωσης των προηγούμενων αγώνων... εξασφανίστηκαν από τους "ερυθρόλευκους".

Αυτά είναι τα στοιχεία του αγώνα στο Ηράκλειο...

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ:

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3: Χαλάρωση... τέλος
ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3: Χαλάρωση... τέλος

1. ΤΟ PASILLO ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ

Χωρίς Σα, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Καμαρά ο Ολυμπιακός ήταν αναμενόμενο πως θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα του. Ο Μαρτίνς άλλαξε και διάταξη. Επανέφερε το 4-2-3-1 με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν. Ο Σίμος από την πλευρά του έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά φέτος στον 19χρονο Βαγγέλη Νοικοκυράκη, που ήταν η αιχμή του δόρατος στο 5-4-1.

Όλα τα λεφτά ήταν βέβαια πριν από την έναρξη του ματς το pasillo που έκαναν στους φιλοξενούμενους οι παίκτες του ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει από νωρίς σε θέση οδηγού. Μόλις στο 10' ο Φορτούνης έκανε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Ο Κουτρουμπής θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποφύγει το αντικανονικό μαρκάρισμα στον Χασάν, αλλά γκρέμισε τον Αιγύπτιο και σωστά καταλογίστηκε η παράβαση.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν βρει αυτό που ήθελαν και το πέτυχαν πολύ πιο απλά από ό,τι μπορεί να περίμεναν.

2. Ο "ΣΒΟΥΡΑΣ" ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Στα λεπτά που ακολούθησαν είδαμε έναν ΟΦΗ να δυσκολεύεται να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης έκανε πού καλό ματς και απέσπασε τα μπράβο του προπονητή του. Έπαιρνε διαρκώς τη μπάλα στα πόδια στις επιθέσεις της ομάδας του, σήκωνε κεφάλι και μοίραζε ωραία αριστερά και δεξιά.

Στο 22' ο Χασάν τραυματίστηκε σε μονομαχία με τον Κουτρουμπή και στο 25' έγινε αλλαγή από τον Ελ Αραμπί, έχοντας υποστεί ελαφρύ τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο.

Κυρίως δεξιά, όπου ο Ραντζέλοβιτς έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Σέρβος ήταν πολύ δραστήριος και στο 28' έφτασε στο γκολ. Ο Καφού του πέρασε τη μπάλα, αυτός μπήκε στην περιοχή και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα δίχτυα (0-2). Στο 34' ο Αραμπί έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά δεν έβαλε το πόδι όπως θα έπρεπε, έπειτα από φοβερή ενέργεια του Λοβέρα, ο οποίος πήρε λιγότερες μπάλες σε σχέση με τον Ραντζέλοβιτς, που έβαλε πολλά προβήματα στον Κοροβέση με την ταχύτητά του, φεύγοντας αρκετές φορές πίσω από την πλάτη του.

3. ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΑ, Η 8Η ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΙ

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με δύο αλλαγές το δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν ήταν καλή η εικόνα του. Βαζ και Γιαννούλης αντί Σακόρ και Βαφέα ήταν οι κινήσεις του Σίμου. Ο Ραντζέλοβιτς συνέχισε να απειλεί την εστία του Γουάιλι, ο οποίος στο 47' σταμάτησε το δυνατό σουτ του Σέρβου μέσα από την περιοχή και δεξιά. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 51' με το πολύ καλό σουτ του Δεληγιαννίδη, ενώ στο 52' ο Μπουχαλάκης πήγε να πετύχει το γκολ του αγώνα, αλλά το σουτ εκτός περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 0-3 στο 61' με πολύ ωραίο τρόπο. Ο Αραμπί έκανε φοβερή κάθετη πάσα στον Φορτούνη κι αυτός με εξίσου φοβερή εκτέλεση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν η όγδοη ασίστ του Μαροκινού στο πρωτάθλημα. Ασίστ είχε μάλιστα και στον αγώνα της κανονικής διάρκειας στο Γεντί Κουλέ, με σκόρερ τότε τον Καμαρά. Ο Αραμπί παρεμπιπτόντως κινούνταν διαρκώς μακριά από την περιοχή του ΟΦΗ για να πάρει μπάλα και κατάφερε να καταγράψει ασίστ στο ενεργητικό του μέχρι να αντικατασταθεί στο 80' από τον Μπρούνο.

4. ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ" ΝΙΑΤΑ

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ πατούσε πιο εύκολα την περιοχή και θα μπορούσε να φτάσει κάλλιστα σε ένα γκολ. Σο 65' η κεφαλιά του Νοικοκυράκη πέρασε μόλις άουτ, το ίδιο κι αυτή στο 79'. Έδειξε καλά δείγματα γραφής ο γεννημένος το 2001 σέντερ φορ της ομάδας του Ηρακλείου. Όταν ο Μαρτίνς άλλαξε τον Αραμπί με τον Μπρούνο, άλλαξε και τη διάταξη του Ολυμπιακού. Φορτούνης και Λοβέρα πέρασαν στην κορυφή, με τον Μπρούνο δεξιά και τον Ραντζέλοβιτς να μένει δεξιά.

Στο 87' ο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει τόπο στα νιάτα και έριξε στον αγώνα τον τερματοφύλακα Καραργύρη, τον αριστερό μπακ Μαρτίνη και τον χαφ Σουρλή. Άλλωστε το 0-3 έδωσε αυτή τη δυνατότητα στον Πορτογάλο τεχνικό. Και νωρίτερα θα μπορούσε να το πράξει. Ντεμπούτο και για τους τρεις νεαρούς, αλλά πολύ ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.

Στο 94' ο ΟΦΗ κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των "ερυθρόλευκων" και ο Δεληγιαννίδης με πολύ έξυπνη συρτή εκτέλεση μείωσε σε 1-3 στο 95'. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46' Γιαννούλης), Κοροβέσης, Βίκτορ (80' Νάστος), Σακόρ (46' Βαζ), Στάικος (71' Σουρνάκης), Ναμπί (85' Μπράουν), Νοικοκυράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (87' Καραργύρης)- Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ (88' Μαρτίνης)- Μπουχαλάκης, Καφού - Λοβέρα (87' Σουρλής), Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς - Χασάν (25' Αραμπί, 80' Μπρούνο)

Σκόρερ: 90'+5' Δεληγιαννίδης - 10' πεν., 61' Φορτούνης, 28' Ραντζέλοβιτς

Κίτρινες: 48' Κοροβέσης, 65΄Μαρινάκης - 64' Μπα

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)

Διαιτητής VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Διαιτητής AVAR: Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Πατήστε εδώ και δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στη Super League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ