STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ: Φιλική ήττα από Πλατανιά και πρόβλημα με Φερέιρα

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα (1-0) από τον Πλατανιά σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Χανιά με γκολ του Νίλι. Αναγκαστική αλλαγή ο Φερέιρα και εξετάσεις την Πέμπτη για τον Βραζιλιάνο, αγωνίστηκε ο Κουτρουμπής.

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στα Χανιά ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη με 1-0. Το γκολ της επικράτησης επί της ομάδας του Ηρακλείου πέτυχε ο Νίλι.

Στο 59ο λεπτό ο Ουάλι απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο Νίλι όμως πήρε το ριμπάουντ και νίκησε τον συμπατριώτη του. Μπορεί να μην διακυβεύτηκε κάτι ως προς το αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ είδε όμως τον Φερέιρα να αντικαθίσταται αναγκαστικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με εξετάσεις την Πέμπτη (5/9). Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Κουτρουμπής.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ (61’ Μαντζάρης), Μάικιτς (75’ Κωστίκος), Σάαντο (75’ Ρουσσάκης), Τσαμούρης (75’ Πουρζιτίδης), Μποσέτι (75’ Σμυρλάκης), Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (75’ Πασχαλάκης), Νίλι (75’ Τοπαλίδης), Καραγκούνης (81’ Καρβούνης), Μιγκέλ (61’ Λουκίνας), Λεϊρία (61’ Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι (71’ Δερμιτζάκης), Σακόρ (71’ Σεμέδο), Ντίνας (61’ Τσιλιανίδης), Φιγκεϊρέδο (71’ Στάικος), Βαζ (61’ Ναμπί), Δεληγιαννίδης (84’ Μακρυδάκης), Μπολάκης, Μπράουν (61’ Μαρινάκης), Περδίκης (84’ Κουτρουμπής), Σουρνάκης (61’ Νάστος), Φελίπε Σόουζα (52’ λ.τρ. Νοικοκυράκης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ