STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Εργοτέλης 0-2: Ήττα στην πρόβα τζενεράλε

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Εργοτέλη στο "Γεντί Κουλέ" στην πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη της Super League Interwetten. Πρωταγωνιστής για τους "κιτρινόμαυρους" ο Μανουσάκης με δύο γκολ. (VIDEO)

H πρόβα τζενεράλε του ΟΦΗ ενόψει της έναρξης της Super League Interwetten δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου γνώρισε την ήττα με 2-0 από έναν εξαιρετικό Εργοτέλη στο "Γεντί Κουλέ".

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "κιτρινόμαυρους" ο Μανουσάκης που άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες έκαναν αλλαγές και ο ρυθμός επηρεάστηκε δίχως να υπάρχουν οι πολλές φάσεις των πρώτων 45 λεπτών.

Μετά το 75' το ματς απέκτησε ξανά ρυθμό και δημιουργήθηκαν φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να χάνει τις σημαντικότερες για να μειώσει το σκορ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Bάτερμαν (46' Σωτηρίου), Κοροβέσης (60' Boύρος), Γιαννούλης, Βαφέας, Μαρινάκης (60' Ουές) , Στάϊκος (23' Μίνγκος), Σακόρ, Ναμπί (Γρίβας 60'), Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Σαρδινέρο (60' Γκαργκαλατζίδης)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής (68' Σαρρής), Μπάτζιος, Σερβιλάκης (68' Kατσούρι), Νέραλ, Πέιος, Τσέλιος (75' Αλεξάκης), Μπουτσάκης (68' Άπι), Κωστανάσιος (75' Αζίζι), Μανουσάκης, Άκρααμ (60' Πατρινός)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ