STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-2: Ο Γούτας έσωσε τους Περιστεριώτες στο 90'+3'

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-2: Ο Γούτας έσωσε τους Περιστεριώτες στο 90'+3'

Ο Ατρόμητος έπαιζε με δέκα παίκτες, ο Γούτας πήγε σε θέση σέντερ φορ και με κεφαλιά στο 90'+3' έκανε το 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ. Δύο γκολ ο Σαρδινέρο, είχε κάνει το 0-1 ο Μανούσος.

Για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten, ΟΦΗ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) στο Γεντί Κουλέ. Συναρπαστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στο 90'+3' με την κεφαλιά του στόπερ Γούτα, ενώ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Ο ΟΦΗ είχε κάνει την ανατροπή με δύο γκολ του Σαρδινέρο, αλλά από το 65' και μετά οι Περιστεριώτες πίεσαν, έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τον Μανούσο και δικαιώθηκαν στο φινάλε.

ΤΟ ΔΙΠΛΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΤΟΥ ΣΑΡΔΙΝΕΡΟ

Ο ΟΦΗ χρειάστηκε έντεκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσει στην ανατροπή. Ό,τι δικαιούταν στο πρώτο ημίχρονο, το κατόρθωσε στο δεύτερο, με δύο γκολ του Σαρδινέρο στο 49' και στο 56'. Αρχικά, ο Νέιρα έκανε κάθετη πάσα, ο Ναμπί τσίμπησε ίσα ίσα τη μπάλα, αυτή πέρασε ανάμεσα σε Ρισβάνη και Γκάλο και ο Σαρδινέρο με πλασέ μέσα από την περιοχή, σκόραρε (1-1).

Λίγο αργότερα ο Γιαννούλης πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα και ο Ισπανός εξτρέμ με πανέμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά έγραψε το 2-1.

Ο... ΣΤΡΑΪΚΕΡ ΓΟΥΤΑΣ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΤΟΝ ΟΦΗ

Από το 65' και μετά η εικόνα του αγώνα είχε αλλάξει. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που πίεζε και είχε την κατοχή. Ο Κάναντι έδωσε εντολή στην ομάδα του να ανέβει και να πιέσει και ο Μανούσος στο 67' έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο ίδιος στο 75' παραλίγο να σκοράρει, αλλά το πλασέ στην κίνηση πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Το ίδιο και στο 86' το πλασέ στην κίνηση.

Ό,τι σημαντικό έκανε στην επίθεση η ομάδα του Περιστερίου, είχε την υπογραφή του Μανούσου. Μπορεί να μην έβαλε δεύτερο γκολ ο Μανούσος, αλλά είχε ασίστ! Έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Γούτας που είχε προωθηθεί σε θέση σέντερ φορ, ενώ μάλιστα η ομάδα έπαιζε με δέκα (αποβολή Μουνίθ), έκανε το 2-2 με κεφαλιά. Μια φάση στην οποία η άμυνα των Κρητικών εκτέθηκε πάρα πολύ.

ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ Ο ΟΦΗ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΟ ΓΚΟΛ

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Κυκλοφορύσε ωραία τη μπάλα, έφτασε σε τελικές, είχε δοκάρι με τον Ναμπί, είχε ακυρωθέν γκολ με τον Σαρδινέρο (μετά τον έλεγχο του VAR), αλλά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ. Στο 45'+1' ο Μανούσος σκόραρε από κοντά και αφού ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης τσέκαρε ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ, αποφάσισε ότι ο επιθετικός τω φιλοξενούμενων δεν ήταν οφσάιντ, αφού η μπάλα έφτασε σε αυτόν από το πόδι του Γιαννούλη.

Αφού τελικά το γκολ κατακυρώθηκε στο 45'+4', στο 45'+6' ο ΟΦΗ έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Ναμπί με πλασέ είδε τον Γιαννιώτη να διώχνει σε κόρνερ. Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ