STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ πέτυχε το πρώτο του γκολ για φέτος με τον Περογαμβράκη (63'), όμως αν μια ομάδα έφτασε πιο κοντά στη νίκη αυτή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, αφού είχε το προβάδισμα με τον Ναβάρο από το 36'. Πολλές τελικές από τους Κρητικούς, δοκάρι για τους Αρκάδες.

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης ήθελαν πολύ τη νίκη σήμερα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, όμως τελικά μοιράστηκαν βαθμούς σ' ένα ματς με πολλές φάσεις, καλό ρυθμό και ωραίο θέαμα κατά διαστήματα.

Οι Αρκάδες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 36' αν και ο ΟΦΗ είχε μπει πιο δυνατά στο ματς, όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Με χάσετε την 4η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (15/09) στις 22:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 4ης αγωνιστικής καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του Μίροσλαβ Στοχ. Καλεσμένος στο studio ο Αντώνης Νικοπολίδης. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης .

Ο Περογαμβράκης στο 63' πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ για τους Κρητικούς, κόντρα στην ομάδα με την οποία είχε πετύχει το τελευταίο περσινό του γκολ ο ΟΦΗ. Όπως και να 'χει, το ρόδι έσπασε στα γκολ, όχι όμως και στις νίκες, αφού η ομάδα από το Ηράκλειο αγνοεί τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και ο Παύλος Δερμιτζάκης άκουσε αποδοκιμασίες κατά την πρώτη του αλλαγή (Παπάζογλου αντί Κουτσιανικούλη). Το πρόβλημα βέβαια μοιάζει να είναι ψυχολογικό, αφού οι Κρητικοί είχαν 24 τελικές προσπάθειες και πέτυχαν μόλις ένα γκολ.

Όπως και να 'χει το αποτέλεσμα δεν ευνόησε κανέναν, αφού ο μεν ΟΦΗ έμεινε στους 3 βαθμούς σε 4 ματς και την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, ενώ ο Αστέρας έχει 6 βαθμούς και το επόμενο Σάββατο (21/9) υποδέχεται την επικίνδυνη ΑΕΛ Καλλονής .

Δείτε αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης με κάθε φάση και ό,τι έχει συμβεί

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος(Γρεβενών)

Βοηθοί: Χασάν Κούλα(Ξάνθης), Αλέξανδρος Γρεβένης(Χαλκιδικής)

4ος: Ευάγγελος Κιοτζένης (Καβάλας)

Παρατηρητής: Γεώργιος Γιαννόπουλος (Αθηνών)

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μονιάκης (82' Μιλιάζες), Βερόν, Μακρής, Γκαλέτι (81' Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (52' Παπάζογλου), Περογαμβράκης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ζαραδούκας (70' Λισγάρας), Κοντοές, Ουσέρο, Ναβάρο, Γκρατσίνι (65' Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (84' Χουάνμα).

Γκολ: 63' Περογαμβράκης / 36' Ναβάρο

Κίτρινες κάρτες: 54' Μακρής / 41' Γκρατσίνι, 61' Γκόιαν, 84' Ζησόπουλος

Ανασκόπηση αγώνα

Προτού ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη της αναμέτρησης, όλα έμοιαζαν πως θα δούμε ένα ενδιαφέρον ματς. Ο ΟΦΗ δεν είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, ενώ και ο Αστέρας δεν είχε ιδιαίτερα καλό ξεκίνημα. Έτσι και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ενώ οι γεμάτες εξέδρες στο "Γεντί Κουλέ" δημιουργούσαν μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι... Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά και από τα πρώτα δευτερόλεπτα έδειξε μια επιθετική διάθεση, προκειμένου να πετύχει το πρώτο γκολ στο ματς και στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ούτε το σουτ του Γκαλέτι στο 4', ούτε αυτό του Ζε Εντουάρντο στο 10' είχαν ευτυχή κατάληξη και ο Αστέρας κατάφερε να αναθαρρήσει. Αν μάλιστα δεν ήταν ο Δασκαλάκης να σώσει την κεφαλιά του Γκοϊάν στο 12' και του Μπαράλες στο 14', οι Αρκάδες θα είχαν πάρει το προβάδισμα.

Ο Ναβάρο "κρέμασε" τον ΟΦΗ (0-1)

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Κι αφού ο ΟΦΗ και συγκεκριμένα ο Ζε Εντουάρντο πετούσε τις ευκαιρίες στο καλάθι των αχρήστων ήταν δεδομένο πως θα την πληρώσει. Ο Βραζιλιάνος άσος του ΟΦΗ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 25' και στο 36' ήρθε το γκολ των Αρκάδων από γρήγορη επίθεση. Ο Ντε Μπλάσις έδωσε ωραία στον Ναβάρο και εκείνος "κρέμασε" τον Δασκαλάκη και έγραψε το 1-0. Πανωλεθρία για τους γηπεδούχους, που ήταν πίσω στο σκορ και είχαν να ανέβουν έναν Γολγοθά. Πόσο εύκολο είναι να γυρίσει το ματς, μια ομάδα που σε 7 ημίχρονο δεν είχε σκοράρει; Καθόλου...

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα κι αυτό ήταν κατά του ΟΦΗ, που πλέον τα έβρισκε πολύ σκούρα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας στο 52' τον Παπάζογλου αντί του Κουτσιανικούλη. Η συγκεκριμένη αλλαγή αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο, αφού αδύναμος κρίκος του ΟΦΗ δεν ήταν ο "Κούτσια" αλλά ο Ζε Εντουάρντο.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Ο Περογαμβράκης έσπασε το ρόδι (1-1)

Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος των Κρητικών, όμως στο 63' ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ο Παπάζογλου έδωσε ωραία πάσα από αριστερά στον Περογαμβράκη, εκείνος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του ΟΦΗ, ενώ το περσινό τελευταίο ήταν και πάλι κόντρα στους Αρκάδες.

Τα επόμενα λεπτά, ήταν κρίσιμα και για τις δύο ομάδες που έψαχναν απελπισμένα τη νίκη. Ο Αστέρας έδειχνε πιο σοβαρός και πήρε τον έλεγχο, απειλώντας πιο ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Στο 83' οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη, λίγο έλειψε να πάρει εκ νέου προβάδισμα. Ο Κάφα σέντραρε από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, όμως ο Δασκαλάκης ίσα που ακούμπησε την μπάλα, η οποία χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή για το 2-1, όμως το σουτ του Ναβάρο στο 94' πέρασε λίγο άουτ και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ο MVP της αναμέτρησης

Με την είσοδο του Παπάζογλου ο ΟΦΗ βελτιώθηκε επιθετικά, άλλωστε ο Έλληνας επιθετικός έδωσε ασίστ στον Περογαμβράκη, όμως μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σήφης Δασκαλάκης. Ο τερματοφύλακας από το Ηράκλειο είχε δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις στο πρώτο μέρος, ενώ και στο 83' αν δεν έβρισκε λίγο την μπάλα, τότε θα κατέληγε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι.

Η απογοήτευση

Για ακόμη ένα ματς, ο Ζε Εντουάρντο ήταν μοιραίος παίκτης του ΟΦΗ. Ο Βραζιλιάνος έχασε αρκετές ευκαιρίες κι αν ήταν πιο εύστοχος, οι Κρητικοί πιθανότατα να είχαν περισσότερους βαθμούς.

Στατιστικά αγώνα

1 Γκολ 1
1 Ασίστ 1
24 Τελικές Προσπάθειες 11

4

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
15 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
5 Κεφαλιές 5
5 Αποκρούσεις 12
12 Επεμβάσεις 28
17 Κλεψίματα 19
14 Φάουλ 20
1 Οφσάιντ 2
8 Κόρνερ 5
35 Λάθη 39
9/39 Γεμίσματα 9/25
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ