ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ - Άρης: Καρέ απόντων οι γηπεδούχοι, η πρώτη αποστολή του Παντελίδη

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ / FOOTBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ - ΑΡΗΣ / FOOTBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τέσσερις απουσίες θα υποδεχθεί τον Άρη ο ΟΦΗ αφού ο Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους Ντίνα, Νέιρα και Παπαστεριανό ενώ ο Παντελίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέσσερις απουσίες αντιμετωπίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Άρη καθώς δεν έχει στη διάθεση του τους Ντίνα, Νέιρα και Παπαστεριανό ενώ η συμμετοχή του Αργυρόπουλου θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Αντίθετα οι Μιχόγεβιτς και Μεγιάδο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Πρόβλημα προέκυψε για τον Μανώλη Μπολάκη, ο οποίος ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στο γόνατο του δεξιού ποδιού. Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Οικονόμου, Κυριακίδη, Μεγιάδο, Κοροβέση, Βουό, Κουτσιανικούλη, Πλατέλλα, Σάσι, Αραβίδη.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Σάββας Παντελίδης στο πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός του Άρη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμειναν οι Ναζλίδης - Διαμαντόπουλος.

Αυτή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταξίδεψαν στο Ηράκλειο. Αυτοί είναι οι Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γκολάσο, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μαρτίνεζ, Μαβράι, Μενέντεζ, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ