ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 0-0: Στο Ηράκλειο ο πρώτος βαθμός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οκτώ αγωνιστικές δίχως βαθμό ήταν πολλές για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος βρήκε τον πρώτο του πόντου στο πρωτάθλημα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Μπορούσαν και τη νίκη οι παίκτες του Ματζουράκη (VIDEO).

Σ' ένα ματς που το καλύτερό του κομμάτι παίχτηκε στα τελευταία λεπτά, ΟΦΗ κι Απόλλωνας δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα κι έμειναν στο 0-0, παίρνοντας από έναν βαθμό.

Ειδικά για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, το αποτέλεσμα αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς αποτελεί το πρώτο θετικό στο πρωτάθλημα μετά από εννέα αγωνιστικές που η "Ελαφρά Ταξιαρχία" βρισκόταν στο μηδέν.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Αν έπρεπε να επιλέξουμε την καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", αυτή θα ήταν ο Απόλλωνας Σμύρνης. Το σύνολο του Γιάννη Ματζουράκη, με τα βαθμολογικά περιθώρια να στενεύουν, είχε τις πιο σημαντικές στιγμές στην αναμέτρηση κι θα μπορούσε να φύγει με το "διπλό" αν μετουσίωνε σε γκολ τις δύο ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.

ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Ο πολύπειρος Βαγγέλης Μάντζιος θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά στο 68' δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά από ευνοϊκή θέση. Στο 88', πάντως, ο Απόλλωνας πέταξε στα σκουπίδια το... κλειδί της απόδρασης από το "Γεντί Κουλέ", ξανά με πρωταγωνιστή τον Μάντζιο.

Ο Αιγύπτιος, Σικαμπάλα, πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα κι με πάσα έβγαλε φάτσα - κάρτα τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού με τον Στρέζο! Ωστόσο, ο 35χρονος επιθετικός για μία ακόμη φορά δεν βρήκε στόχο, σημαδεύοντας τον κίπερ των γηπεδούχων. Βέβαια, η φάση συνεχίστηκε σε δεύτερο χρόνο με τον Σικαμπάλα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, να σουτάρει, όμως η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο παίκτη κι η φάση χάθηκε.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΤΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΟΦΗ

Στο αντίπαλο "στρατόπεδο", σε αυτό του ΟΦΗ, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δεν εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες του Απόλλωνα κι έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους απομάκρυναν κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, οι Κρητικοί κρατάνε το γεγονός πως εδώ και τέσσερα ματς σε πρωτάθλημα κι κύπελλο παραμένουν αήττητοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς

Βοηθοί: Καλαμπόκης, Δημητριάδης

ΟΦΗ (Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος (64' Βουό), Κουτσιανικούλης (65' Ντίνας), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Αραβίδης (80' Νέιρα), Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Οριουελά, Γκίνο, Τριάδης (82' Ακόστα), Μάντζιος, Ντουρσό (90+1' Τζανετόπουλος), Λούκιτς, Μπεντινέλι (61' Σικαμπάλα), Κονέ.

Γκολ: -

Κάρτες: 42' Λούκιτς, 44' Οριουέλα, 80' Κύργιας, 90+4' Χουάντερσον

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ