ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης: Μέσα ο Βουό, επέστρεψαν Μάντζιος - Μπεντινέλι

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης για τη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή (4/11, 19:30) στο Ηράκλειο.

Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μαντζουράκης δεν είχαν απρόοπτα στις προετοιμασίες τους για το μεταξύ τους παιχνίδι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική της Super League, την Κυριακή (4/11, 19:30) στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Για τον γηπεδούχο ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του προπονητή τόσο ο Βουό όσο και ο Νέιρα. Αναλυτικά οι επιλογές του Παπαδόπουλου: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Αραβίδης.

Όσον αφορά τον Απόλλωνα Σμύρνης που ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κανονικά προπονήθηκαν οι Μάντζιος κι Μπεντινέλι. Για το ταξίδι στην Κρήτη, ο Γιάννης Μαντζουράκης επέλεξε τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργια, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Στάθη, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκίνο, Ντ' Ούρσο, Μπεντινέλι, Κονέ, Πέδρο, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Μάντζιο, Τριάδη και Σικαμπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ