STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Χιμένεθ κορυφαίος προπονητής στο poll του Sport24.gr

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ συγκέντρωσε ποσοστό 37% στο poll του Sport24.gr και αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν που ολοκληρώθηκε και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο που ήταν ο Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ.

Η ψηφοφορία του Sport24.gr για τον καλύτερο προπονητή της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε με περισσότερους από 20.000 αναγνώστες να παίρνουν μέρος στο poll και να αναδεικνύουν ως κορυφαίο όλων τον Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" που κατέκτησε το πρωτάθλημα συγκέντρωσε το 37% των ψήφων ενώ είχε διπλάσιες ψήφους από τον Λουτσέσκου που βρέθηκε στην δεύτερη θέση με 19%.

Στην τρίτη θέση και όχι αρκετά πίσω από τον Ρουμάνο ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης που συγκέντρωσε το 17% των ψήφων ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Κάναντι του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου αποτέλεσε τη φετινή έκπληξη στη Super League και ο Αυστριακός πήρε 15% των ψήφων στο poll για τον καλύτερο προπονητή.

Στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Τάκης Λεμονής που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού για λίγους μήνες και πήρε ποσοστό 7%, ενώ ο Σάββας Παντελίδης που έβγαλε τον Αστέρα στην Ευρώπη ήταν στην έκτη θέση με 5% και την τελευταία θέση κατέλαβε ο Μίλαν Ράσταβατς της Ξάνθης.

Δείτε τα αποτελέσματα στο Poll του Sport24.gr:

Ο Χιμένεθ κορυφαίος προπονητής στο poll του Sport24.gr
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ