STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Τόνσο απέρριψε πρόταση της Καϊσέρισπορ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Τόνσο EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρτίν Τόνσο που δεν συνεχίζει στον Ατρόμητο απέρριψε εξαιρετική πρόταση της Καϊσέρισπορ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Προφανώς έχει κάτι ακόμη καλύτερο στα χέρια του.

Ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του αναζητά ο Μαρτίν Τόνσο, ύστερα από την καλή χρονιά που έκανε στην Ελλάδα με τον Ατρόμητο. Ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός δέχτηκε πρόταση από την Καϊσέρισπορ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εξαιρετική.

Οι Τούρκοι πρόσφεραν στον Λατινοαμερικανό τριετές κλειστό συμβόλαιο με αποδοχές 500.000 ευρώ ετησίως! Εξωπραγματικό νούμερο και όμως ο Τόνσο αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά, προφανώς διότι έχει κάτι ακόμη καλύτερο στα χέρια του, διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί η στάση του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τόνσο αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια του Ατρόμητου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ σημείωσε 8 γκολ. Μέσα στιις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Προ ημερών το όνομά του γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόταση ανανέωσης φέρεται να του είχε κάνει και ο Ατρόμητος.

Η Καϊσέρισπορ έμεινε στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας και για τη νέα σεζόν σκοπεύει να δυναμώσει σημαντικά, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ