STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Πλατανιάς "καθάρισε" εύκολα με 4-0 τον Πανθρακικό

Ο Πλατανιάς "καθάρισε" εύκολα με 4-0 τον Πανθρακικό
Μιλούνοβιτς INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς πήρε εύκολη νίκη με 4-0 επί του Πανθρακικού και μαζί βαθιά βαθμολογική ανάσα. Φανταστικό γκολ ο Μιλούνοβιτς στο 60ο λεπτό. Παραδόθηκαν εύκολα οι φιλοξενούμενοι.

Όσοι περίμεναν ντέρμπι παραμονής μάλλον απογοητεύτηκαν. Χωρίς να πιάσει καμιά τρομερή απόδοση, ο Πλατανιάς πέτυχε δυο γρήγορα γκολ και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι. Ο Πανθρακικός παραδόθηκε από νωρίς και πρόσθεσε μία ακόμα τραγική εμφάνιση στον πρώτο γύρο με βαρύ σκορ (4-0).

Οι γηπεδούχοι δεν αισθάνθηκαν πίεση κι έφτασαν σχετικά εύκολα σε τρία γκολ. Το δεύτερο μάλιστα ήταν εκπληκτικό και αξίζει να το δείτε.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολιών

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Παράσιου (Ημαθίας)

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (Αποστολόπουλος 83'), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (Μουνάφο 73'), Μενδρινός, Ράμος, Γουνδουλάκης, Τσουράκης (Τζιλβάν 75'), Μιλούνοβιτς.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Χασομέρης, Ηλιάδης (Μεχία 46'), Ποτουρίδης, Μάρτινς (Λαδάκης 62'), Χαβίτο (Ιγκόρ 66'), Μπαικαρά, Βάλντερ, Ντιγκινί.

Γκολ: Τσουράκης (σουτ 3'), Μιλούνοβιτς (σουτ 15') - (σουτ 60'), Ράμος (σουτ 89').

Κάρτες: Ντιγκινί (κίτρινη 17'), Μενδρινός (κίτρινη 33'), (Γκνιάτιτς 58'), Μελίσσης (κίτρινη 87').

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα Πλατανιάς - Πανθρακικός 4-0.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Του Αγίου Φανούρη

Ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα με το καλημέρα. Ο Τσουράκης μπήκε στην περιοχή και συνδυάστηκε με τον Γουνδουλάκη. Ο δεύτερος μπερδεύτηκε όμως για καλή του τύχη η μπάλα ήρθε ξανά στα πόδια του και στη συνέχεια ο Τσουράκης με πλασέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά και έκαναν λίγα λεπτά αργότερα το 2-0 με πανέμορφο γκολ του Μιλούνοβιτς. Ο Γουνδουλάκης έκανε τη σέντρα στην περιοχή ( από τα δικά του πόδια και το 1-0) με τον Σέρβο επιθετικό να πιάνει στην κίνηση το σουτ και να σκοράρει ένα εντυπωσιακό τέρμα. Πρώτη τελική για τους "κροκόδειλους" στο 28ο λεπτό με ένα σουτ του Χασομέρη, όμως ο Σωτηρίου δεν ανησύχησε.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο πήρε μία κεφαλιά, ο Ντιγκινί μόνος δεν μπόρεσε να πλασάρει. Στο κόρνερ ο Ντιγκινί έκανε τελικά ένα σουτ με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι! Η μπάλα έφτασε ξανά στα πόδια του όμως το σουτ που επιχείρηση πέρασε ελάχιστα άουτ!

Καλύτερος ο Πλατανιάς

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πως τον Πλατανιά και πάλι να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 καλές στιγμές για τρίτο γκολ, όμως ο Αθανασιάδης ήταν σε καλή μέρα. Τελικά το 3-0 ήρθε στο 60ο λεπτό με πρωταγωνιστή ξανά τον Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο Γουνδουλάκης έβγαλε μία ακόμα ασίστ και ο Σέρβος με όμορφο πλασέ πέτυχε ένα ακόμα τέρμα.

Ο Πλατανιάς έφτασε μία ανάσα από το 4-0 στο 74ο λεπτό, όμως ο Αθανασιάδης έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπανανά. Τελικά το τέταρτο γκολ ήρθε στο 89ο λεπτό, όταν ο Μιλούνοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Αθανασιάδης δεν έδιωξε σωστά και ο Ράμος από κοντά πέτυχε ένα εύκολο γκολ.

Ο MVP του αγώνα

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ σε μία περίοδο που ο Πλάτανιάς έψαχνε έναν παίκτη που θα πάρει πάνω του το ρόλο του σκόρερ. Στην Κρήτη ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια.

Η φάση του αγώνα

Το δεύτερο γκολ του Μιλούνοβιτς ήταν από τα ωραιότερα της σεζόν. Μετά τη σέντρα του Γουνδουλάκη έπιασε στην κίνηση το σουτ και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Αθανασιάδη.

Ο διαιτητής

Δεν είχε δύσκολο έργο παρότι υπήρξαν νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα στο παιχνίδι.

Μας άρεσε

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Έβγαλε και τις τρεις ασίστ στα γκολ του Πλατανιά, δείχνοντας πως παραμένει ποιοτικός σε αυτό το επίπεδο.

Δεν μας άρεσε

Σε ένα ματς - τελικό που το αποτέλεσμα σημαίνει πολλά όσον αφορά τον υποβιβασμό, ο Πανθρακικός μπήκε λες και δεν πίστευε στο θετικό αποτέλεσμα. Έτσι η ήττα για τους πράσινους ήρθε πολύ εύκολα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ