STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Περικλής Βασιλάκης για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ο Περικλής Βασιλάκης για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ο Περικλής Βασιλάκης σχολίασε στην "Αθλητική Κυριακή" τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζητούν οι Πειραιώτες στον Μποτία και στο δεύτερο γκολ του Γιακουμάκη. (VIDEO)

Ο καθηγητής διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης, σχολίασε στην "Αθλητική Κυριακή" τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζητούν οι Πειραιώτες στον Μποτία από τον Βράνιες και στο δεύτερο γκολ του Γιακουμάκη, όπου θεωρούν ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον Ισπανό αμυντικό.

Ο κ. Βασιλάκης θεωρεί πως δεν υπάρχει παράβαση στο τράβηγμα του Μποτία από τον Βόσνιο στόπερ στο 17', ενώ για το γκολ δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση σχετικά με το αν υπάρχει φάουλ του σκόρερ ή όχι, θεωρώντας ότι δεν βοηθούν οι λήψεις, αν και ο ίδιος δεν βλέπει κάτι το επιλήψιμο.

Επίσης, επισημαίνει τα λάθη του Τάσου Παπαπέτρου στον πειθαρχικό έλεγχο, ειδικά για κάποιες κάρτες που κακώς δόθηκαν και για κάποιες άλλες που θα έπρεπε να έχουν δοθεί.

Πολύ καλή θεώρησε τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ο πρώην διεθνής ρέφερι, Ηρακλής Τσίκινης και εκτίμησε στο Sport24.gr ότι ο 33χρονος διαιτητής δεν έκανε ούτε ένα σοβαρό λάθος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ