STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Περέιρα στηρίζει τον Παπαπέτρου

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μέλο Περέιρα είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον διαιτητή Παπαπέτρου και εισηγείται να μην αλλάξει ο ορισμός του για το ντέρμπι της Κυριακής (4/2, 19:30), ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μέσω επιστολής του Σάββα Θεοδωρίδη σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και UEFA, ο Ολυμπιακός εξήγησε τους λόγους που επιθυμεί την αντικατάσταση των Παπαπέτρου, Σιδηρόπουλου και των βοηθών στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Οι Πειραιώτες επιτέθηκαν μάλιστα τόσο στον Μέλο Περέιρα για τον τρόπο που κάνει τους ορισμούς, όσο και στους Κουκουλάκη, Τριτσώνη για τον ρόλο τους στην διαιτησία.

Ωστόσο ο Μέλο Περέιρα μοιάζει αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση πάνω του και να στηρίξει τον Τάσο Παπαπέτρου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Φαλήρου. Ο Πορτογάλος θα εισηγηθεί να μην αλλάξει ο διαιτητής του ντέρμπι, ούτε οι βοηθοί του (Κωσταράς, Καμπούρης) με τον τέταρτο (Σιδηρόπουλος).

Μάλιστα ο Μέλο Περέιρα αναμένεται να δώσει το παρών στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή (4/2, 19:30), προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι ζωντανά και να δώσει ένα μήνυμα με την εκεί παρουσία του.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Sport24.gr από τις 23 Ιανουαρίου, καθώς μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, παρουσία της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA (Χέρμπερτ Χούμπελ, Ιβάν Βέλα) και του εκπροσώπου της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλου, μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι " στο υπόμνημα της Επιτροπής περιλαμβάνεται και πρόταση για άμεση προσθήκη στην ΚΕΔ δύο ακόμα μελών από το εξωτερικό, ως συνεργάτες του κ. Περέιρα".

Συνεπώς, εντός των επόμενων ημερών, θα πρέπει να περιμένουμε νέες αφίξεις στην ΕΠΟ και στην Επιτροπή Διαιτησίας, με άτομα της επιλογής του Μέλο Περέιρα που θα τον συνδράμουν στους ορισμούς. Η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας και του τεταμένου κλίματος που υπάρχει το τελευταίο διάστημα και ενόψει των επικείμενων κρίσιμων αγώνων. Στόχος είναι να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης.

Δεν αποκλείεται αυτές οι αλλαγές στο τοπίο της διαιτησίας να συνεχιστούν τους επόμενους μήνες και μέχρι τον Μάιο θα έρθουν κι άλλες αλλαγές στη διαιτησία.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αντικατάσταση των διαιτητών του ντέρμπι ζητά ο Ολυμπιακός
Επιβεβαίωση: Δυο ξένοι στην ΚΕΔ δίπλα στον Περέιρα!
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ