STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Λεμονής "νίκησε" τον Κάναντι στο poll του Sport24.gr

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr σας κάλεσε να ψηφίσετε τον καλύτερο προπονητή του πρώτου γύρου της Super League Σουρωτή και αναδείξατε τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος "νίκησε" στο νήμα τον Νταμίρ Κάναντι του Ατρόμητου. (PHOTO).

Η ψηφοφορία του Sport24.gr για την ανάδειξη του καλύτερου προπονητή του πρώτου γύρου της Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε. Στο poll, το οποίο συγκέντρωσε 9.300 ψήφους, πρώτος στις προτιμήσεις σας ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής.

Ο 57χρονος σε δέκα παιχνίδια με τους "ερυθρόλευκους" μέτρησε 8 νίκες και 2 ήττες, καταλαμβάνοντας ποσοστό 32%. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός με την εξαιρετική πορεία των Περιστεριωτών "μάζεψε" το 30% των ψήφων σας. Σε 15 παιχνίδια κατέγραψε 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Τρίτος ο Μανόλο Χιμένεθ με ποσοστό 23%. Ο τεχνικός της ΑΕΚ σε 15 αγώνες καθοδήγησε την ομάδα του σε 9 νίκες, ενώ είχε και 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στην 4η θέση "συγκατοικούν" οι Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ) και Ηλίας Φυντάνης (ΑΕΛ). Ο προπονητής του Δικεφάλου μέτρησε 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ αυτός της ΑΕΛ σε 10 παιχνίδια είχε 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στην 6η θέση συναντάμε τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη (2%), ο οποίος παρέλαβε την ομάδα της Αρκαδίας στις τελευταίες θέσεις και την έφερε στην 6η θέση με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (22 βαθμούς έχει και ο Πανιώνιος που τον προσπερνά στην ισοβαθμία). Ο Παντελίδης σε 12 ματς μέτρησε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου του Πανιωνίου (1%) ολοκλήρωσε τον α' γύρο με απολογισμό 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 15 παιχνίδια. Δείτε στην παρακάτω εικόνα τα αποτελέσματα του poll με τα ποσοστά που κατέλαβε κάθε προπονητής, με την ολοκλήρωση των πρώτων 15 αγωνιστικών.

Ο Λεμονής "νίκησε" τον Κάναντι στο poll του Sport24.gr
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ