ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκεστράνιους το παραδέχτηκε: "Εύκολο το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για μένα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Το πρώτο ελληνικό ντέρμπι που διαιτήτευσε κύλησε εξαιρετικά για τον Ματίας Γκεστράνιους, με τον Φινλανδό διαιτητή να αφηγείται σε μέσο της πατρίδας του τις εντυπώσεις του από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Μετά αρκετές δεκαετίες είδαμε για πρώτη φορά ξένο διαιτητή να σφυρίζει σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος και το ευχάριστο ήταν πως ο Ματίας Γκεστράνιους έβγαλε με χαρακτηριστική άνεση το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (2-0) στην κατάμεστη Τούμπα.

Το παιχνίδι δεν είχε τις πολύ δύσκολες φάσεις και ο ρέφερι πέρασε σχεδόν απαρατήρητος, με τον Βορειοευρωπαίο να δηλώνει μάλιστα στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "iltalenti.fi" πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαιτητεύσει το ντέρμπι των δύο "Δικεφάλων".

"Είμαι χαρούμενος από το πως πήγαν τα πράγματα. Οι δύο ομάδες έμειναν ικανοποιημένες από την διαιτησία. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμένα. Το περίμενα δυσκολότερο και είμαι χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη.

Προσπάθησα να περιορίσω τα σφυρίγματα μου σε αυτό το παιχνίδι, για να έχουν ρυθμό οι ομάδες. Περίμενα δυσκολότερη κατάσταση, αλλά τελικά ήταν πολύ εύκολο.

Θα μπορούσαν να εξελιχθούν και διαφορετικά τα πράγματα, αλλά ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Η συνεργασία με τους Έλληνες δούλεψε άψογα", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γκεστράνιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ