ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκεστράνιους αποκάλυψε την αμοιβή του για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Ο Νταβίδ Μπορμπαλάν χρυσοπληρώθηκε για να σφυρίξει στον τελικό Κυπέλλου τον περασμενο Μάιο, όμως ο Ματίας Γκεστράνιους πήρε... ψίχουλα σε σχέση με τον Ισπανό για να διαιτητεύσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα!

Το "Associated Press" έβγαλε στη δημοσιότητα πως ο Ματίας Γκεστράνιους πληρώθηκε 3.000 ευρώ για να σφυρίξει την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και σε πολλούς έκανε εντύπωση το γεγονός.

Όχι γιατί τα χρήματα αυτά ήταν λιγότερα σε σύγκριση με τα 6.000 που φέρεται να πήρε ο Ισπανός Βίκτορ Μπορμπαλάν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πριν μερικούς μήνες, αλλά επειδή φαντάζουν αρκετά παραπάνω σε σχέση με την αμοιβή των Ελλήνων διαιτητών που είναι στα 1.500 ευρώ.

Εξασφάλισε όμως ο Φινλανδός όντως διπλάσιο μισθό σε σχέση με τους Έλληνες συναδέλφους του; Η ιστοσελίδα της πατρίδας του " iltalehti.fi" κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του και να του κάνει την επίμαχη ερώτηση, με τον Γκεστράνιους να τους αφήνει όμως όλους άναδους.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Και αυτό γιατί όχι μόνο διέψευσε τα σενάρια περί υψηλής αμοιβής του που κυκλοφορούσαν αλλά αποκάλυψε πως πήρε τα μισά χρήματα από όσα κερδίζουν οι Έλληνες διαιτητές και μάλιστα πληρώθηκε από την (όχι τόσο πλούσια όπως τη χαρακτήρισε) ομοσπονδία της πατρίδας του.

"Αυτά που γράφτηκαν είναι ανοησίες. Καταλαβαίνω ότι τα 1.500 ευρώ είναι πολλά, μαζί με τις αμοιβές για τους βοηθούς. Διαπραγματευτήκαμε κι πήρα τελικά το μισό από την αμοιβή που παίρνουν οι Έλληνες.

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν πήγα εκεί για τα χρήματα", ξεκαθάρισε ο Γκεστράνιους, ο οποιός πάντως έβγαλε περισσότερα χρήματα από το να καθόταν στην πατρίδα του και να σφύριζε ματς εντός των συνόρων.

Σημειώνεται πως η αμοιβή για τους διαιτητές στην κορυφαία κατηγορία της Φινλανδίας είναι... 480 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ