STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Γκερέρο έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό, 1-1 με την Σιντ Τρούιντεν

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Γκερέρο να σκοράρει σε πέμπτο σερί φιλικό, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την Σιντ Τρούιντεν σε 1-1 στο 87', αποφεύγοντας την ήττα στο τρίτο του τεστ επί βελγικού εδάφους. Κορυφαίος των Πειραιωτών ο Καμαρά. (video)

Το τρίτο του φιλικό τεστ επί βελγικού εδάφους έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν, που τερμάτισε 10η στο περσινό πρωτάθλημα της χώρας της και ετοιμάζεται για το φετινό, όπου αντιμετωπίζει την Σερκλ Μπριζ στις 28/7.

Από την ενδεκάδα που παρέταξε ο Πέδρο Μαρτίνς στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, δύσκολα θα καταφέρουν περισσότεροι από τρεις παίκτες να βρεθούν σε ανάλογη θέση στα επίσημα ματς. Απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, οι Πειραιώτες συνάντησαν κάμποσα προβλήματα στην αναμέτρηση, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Η πίεση των Βέλγων ψηλά στο γήπεδο δημιουργούσε αξεπέραστες δυσκολίες στον Ολυμπιακό για την κυκλοφορία της μπάλας και το χτίσιμο των επιθέσεων, που μοιραία έφερνε ζόρια στη δημιουργία. Τα εύκολα λάθη με τη μπάλα και το κακό αμυντικό τρανζίσιον ήταν ένα ακόμη ζήτημα για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, που αδυνατούσαν να βγάλουν ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα λάθος του Ανδρούτσου έφερε τον Ντούκενς φάτσα με τον Γιαννιώτη και μαζί το 1-0 για την Σιντ Τρούιντεν, μόλις στο 4' της αναμέτρησης του Mijnstadion. Δύο φορές με τον Καμαρά και μια με τον Μάνο ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, χωρίς πάντως να βελτιώνει τη συνολική του εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΡΟ

Οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν να ανεβάζουν στροφές από το 60' και μετά και αφού πρώτα ο Γιαννιώτης έσωσε την εστία του στο τετ-α-τετ με τον Ντε Μπρόιν. Όχι ότι άλλαξε κάτι δραματικά, όμως τουλάχιστον ο Ολυμπιακός είχε παλμό, με τους Καμαρά και Μάνο να είναι οι μοναδικοί παίκτες που είχαν σταθερά θετική παρουσία στο παιχνίδι.

Στο 75' ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τους Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο και Γκερέρο. Άμεσα ο Ολυμπιακός έγινε περισσότερο απειλητικός και στο 80', ο Χριστοδουλόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Πικάρ.

Ο γκολκίπερ των Βέλγων υπέκυψε στη ρέντα του Γκερέρο στο 87', όταν με κόντρα τον ήλιο "έχασε" τη μπάλα από τα μάτια του και επέτρεψε στον Ισπανό φορ να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1 στο Beringen. Ο Γκερέρο σκόραρε για πέμπτο σερί φιλικό των "ερυθρολεύκων", διάστημα στο οποίο έχει πετύχει έξι συνολικά τέρματα.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Κούτρη στην αγωνιστική δράση, καθώς ο 23χρονος μπακ είχε να αγωνιστεί από τις 22 Απριλίου, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο στο ματς της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Σε τρεις μέρες, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκενκ (21/7, 18:00, Luminus Arena), στο τελευταίο του τεστ επί βελγικού εδάφους και πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

Γήπεδο: Mijnstadion

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (Μαρκ Μπρις): Πικάρ, Τομιγιάσου, Γκαρθία Τένα (72' Μαέ), Ντε Σαρτ, Ντε Πέτερ, Μποτάκα, Ντούκενς (65' Γιάνσενς), Μπέζους, Ντε Μπρόιν, Σεμπάλος (66' Ακολάτσε), Ντε Νόρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Μασούρας, Νικολάου (46' Βούκοβιτς), Μιράντα, Κούτρης (63' Τσιμίκας), Ρομαό (75' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75' Φορτούνης), Βρουσάι, Πάρντο (75' Χριστοδουλόπουλος), Μάνος (75' Γκερέρο).

Γκολ: 4' Ντούκενς / 87' Γκερέρο

Κάρτες: 87' Μπέζους / 69' Καμαρά, 71' Βούκοβιτς

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ