STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Ατρόμητος 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (18/8) στο Περιστέρι.

Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας είχε τρεις καλές στιγμές. Στο 9' ο Μέγιερι μπλόκαρε το σουτ του Καλτσά από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 27' ο Κώτσιρας εκτέλεσε απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση, αλλά ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ατρόμητου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 43' η ωραία προσπάθεια και το σουτ του Angel, σταμάτησε επίσης στον Μέγερι. Αντίθετα, στο πρώτο 45λεπτο ο Ατρόμητος απείλησε με το σουτ του Βασιλακάκη στο 15', το οποίο έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Αστέρα, στο 58', όταν το σουτ του Μανιά από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ στο 68' με κοντινό πλασέ του Κουλούρη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Ο Αστέρας απάντησε άμεσα, στο 71', με τον Καλτσά να κάνει την προσποίηση μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Ατρόμητος, τελικά, πήρε τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 79ο λεπτό ο Mujakic.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (69' Νάτσος), Χατζηισαΐας (84' Στρούγγης), Ρισβάνης, Μάντσον (84' Λαζαρίδης), Μπουσουλάτζιτς (84' Γαρουφαλιάς), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (84' Κωτσόπουλος), Μανούσος (69' Ενσικουλού), Κουλούρης (69' Μπρούνο)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης), Κώτσιρας (90'+2' Κάρδαρης), Angel, Πασαλίδης (65' Valiente), Τριανταφυλλόπουλος (86' Bellocq), Κυριακόπουλος (83' Μπαστιάνος), Munafo, Iglesias (80' Matricardi), Τσιλιανίδης (86' Rolle), Μανιάς (66' Δουβίκας), Καλτσάς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ