ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αντύπας θα πάει στο Άρης - ΠΑΟΚ και αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη

Ο Αντύπας θα πάει στο Άρης - ΠΑΟΚ και αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη
PANORAMA PRESS

Μετά τον πρώην παίκτη του Άρη, Κόκε και ο τραγουδιστής Αντύπας δήλωσε ότι θα βρεθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αποκάλυψε μάλιστα ποιον ποδοσφαιριστή του Ερέρα ξεχωρίζει.

Ο γνωστός τραγουδιστής Αντύπας φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89,4 και μίλησε για το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας πως θα βρίσκεται στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" για να υποστηρίξει την ομάδα του Πάκο Ερέρα που είναι και η αγαπημένη του.

Ερωτηθείς για το αν παρακολουθεί τον Άρη απάντησε: " Δεν έχω χάσει ακόμα παιχνίδι φέτος και χαίρομαι πολύ που η ομάδα πηγαίνει τόσο καλά. Αλλιώς τον περίμεναν τον Άρη φέτος και αλλιώς παρουσιάστηκε. Ένα πολύ δυνατό σύνολο, με νέα πρόσωπα και έναν… κέρβερο προπονητή ".

Για τον ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, είπε: " O Ματέο Γκαρσία είναι πάρα πολύ καλός, σκοράρει κιόλας. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα. Σαν σύνολο μ’αρέσει πολύ η ομάδα. Πιστεύω ότι την Κυριακή ο Άρης θα εμφανιστεί πολύ δυνατός και ίσως να γιορτάσει με μια νίκη".

Για τον αν θα είναι την Κυριακή στο γήπεδο τόνισε: " Θα έρθω στο γήπεδο, δεν το χάνω αυτό το ματς".

Στο τέλος της συνέντευξης του σημείωσε: "Εύχομαι αυτή η βδομάδα να φέρει χαρά στους Αρειανούς γιατί το περιμένουν πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι. Με την εικόνα που έχω δει, πιστεύω ότι ο Άρης θα πάρει την νίκη, έστω και με μισό μηδέν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ