STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη με σκόρερ τον Μασούρα για τον Πανιώνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου (11/8) στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος επικράτησε με σκορ 1-0 του Παναιτωλικού χάρη σε τέρμα του Μασούρα στο 39'.

Παρέμεινε αήττητος ο Πανιώνιος στα φιλικά της προετοιμασίας, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα του Σαββάτου (11/8). Το γκολ πέτυχε ο Μασούρας στο 39'.

Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα του ματς, ωστόσο ήταν φλύαρος και δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις στα αντίπαλα καρέ, πέρα από ένα σουτ του Ντίας από ευνοϊκή θέση που εξουδετέρωσε ο Μανοΐλοβιτς.

Μετά το 25' ο Πανιώνιος άρχισε να ισορροπεί και στο 39' βρήκε το γκολ της νίκης, όταν ο Μασούρας σκόραρε στην επαναφορά μετά από προσπάθεια του Σπιριντόνοβιτς και επέμβαση του Κυριακίδη.

Μασούρας και Κόσιτς απώλεσαν καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για ένα δεύτερο γκολ και ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Πάουλο να αστοχεί από ευνοϊκή θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠAΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι (76’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες (79’ Μίκο), Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Κότσιτς (76’ Σαραμαντάς), Κεϊτά (70’ Τσιλούλης), Οικονομίδης (70’ Κόρμπος), Μασούρας (70’ Αλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς (58’ Σεράφ), Ντουρμισάι (70’ Καμαρά).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (75’ Μπελεβώνης), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Μιχάι (75’ Χαντάκιας), Ντίας (46’ Βασιλούδης), Αργκους (75’ Γιαννιώτης), Ερικσον (75’ Αγρόδημος), Μάρκος Πάουλο (70’ Νταλακούρας), Γουίλιαν (75’ Παρράς), Μάσουρεκ (46’ Λιάβας), Μανά (70’ Βακράκος).

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ