STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη με Γέντρισεκ η Ξάνθη, 1-0 τον Πλατανιά

Νίκη με Γέντρισεκ η Ξάνθη, 1-0 τον Πλατανιά
Ξάνθη

Η Ξάνθη ήταν νικήτρια στο φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά με τους Ακρίτες να επικρατούν με 1-0 σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ένα φιλικό με άρωμα Super League διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Εκεί όπου προετοιμάζονται αρκετές ελληνικές ομάδες.

Η Ξάνθη αντιμετώπισε τον Πλατανιά με τους Ακρίτες να επικρατούν με 1-0 χάρη σε ένα γκολ από νωρίς του Γεντρίσεκ.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έδειξαν στο γήπεδο την πρόοδο της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και οι δυο προπονητές έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

Πλατανιάς (α' ημίχρονο): Κοκκαλάς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ντεβέσα, Παπανικολάου, Μπούντνικ.

Πλατανιάς (β' ημίχρονο): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Πρυντέτα, Ντικαμονά, Γιορέντε, Βάντερσον, Σινγκ, Ζίκο, Αγγελόπουλος, Γκζέλτσακ, Στάμου

Xanthi FC: Ζίβκοβιτς (46' Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (60' Ορφανίδης Λ.), Κασάδο (60' Συλλά), Φλίσκας (60' Λισγάρας), Σβάρνας (60' Χατζητερζόγλου), Καμαρά (60' Ντε Λούκας), Κίκε (60' Κώστας), Λουσέρο (60' Ορφανίδης Π.), Ρότσε (60' Μεχία), Μπρίτο (60' Φασίδης), Γέντρισεκ (60' Κάστρο).

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Βουλγαρία και επιστρέφει στην βάση της ενώ το επόμενο φιλικό που έχει να δώσει είναι κόντρα στην ΑΕΛ το Σάββατο (5/8) στο γήπεδο της.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ