STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νίκη για την Κ17 του Παναθηναϊκού, 2-1 την πρωτοπόρο ΑΕΚ

Νίκη για την Κ17 του Παναθηναϊκού, 2-1 την πρωτοπόρο ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης της ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League, που πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καλαφάτης".

Σημαντική νίκη σημείωσε η Κ17 του Παναθηναϊκού απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, ΑΕΚ. Οι "πράσινοι" επικράτησαν με 2-1 και μείωσαν τη διαφορά απ' την κορυφή στους 2 βαθμούς, βάζοντας "φωτιά" στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρηση όταν ο Εμμανουηλίδης έκανε καταπληκτική κούρσα από τα δεξιά, τροφοδότησε τον Σεχού κι αυτό με πλασέ από τη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσομπανόπουλου.

Η ΑΕΚ από το γκολ και ύστερα είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά αυτή ήταν φλύαρη. Μάλιστα, στο 42ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία για το 2-0. Ο Καλομοίρης έδωσε στον Εμμανουηλίδη, αυτός έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία της Ένωσης.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Εμμανουηλίδης κινήθηκε πάλι από τα δεξιά και γύρισε στον Σέχου - όπως και στη φάση του γκολ - αλλά αυτή τη φορά, το πλασέ του δεύτερου δεν ήταν καλό.

Στο 52', ο Αντριάνο Σκεντεράι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, αλλά έκανε το σουτ από πλάγια - αν και είχε επιλογή για πάσα - με αποτέλεσμα ο γκολκίπερ της Ένωσης να εξουδετερώσει την προσπάθειά του.

Τρία λεπτά αργότερα (55'), ο Εμμανουηλίδης πέρασε ταχύτητα τους αμυντικούς της ΑΕΚ και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Ο νεαρός άσος του "τριφυλλιού" έφτασε τα 12 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Στο 59ο λεπτό, η Ένωση είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1, αλλά το σουτ του Χριστόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Χριστογεώργος μπλόκαρε το σουτ του Τσέλιου.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή και είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να κάνει το 3-0. Στο 68' ο Σέχου έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια με τον Τσοπανόπουλο να διώχνει. Στο 71' ο Καλομοίρης έγινε κάτοχος της μπάλας και έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 74' ο Χριστοδούλου που μόλις είχε περάσει στο ματς έπαιξε ωραία το ένα-δυο με πάσα σε ένα κόρνερ έκανε κίνηση και με σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της κατάφερε να μειώσει στο 78ο λεπτό, όταν Μπογκντάνι με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Σπίνος, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Βενέτης, Θεοδωράκης, Σκεντεράι, Καλομοίρης (80 Κολώκας), Ραφαήλ (73' Χριστοδούλου) Εμμανουηλίδης (90' Δουγένης), Σέχου.

ΑΕΚ: Τσοπανόπουλος,Τριάντης (59’ Τσέλιος), Σταμούλης, Μπογκντάνι, Λαζάρι (45’ Σαχσανίδης), Στυλιανόπουλος (33’ Κανελάκης), Μπότος (70’ Μπακίρης), Νταούλιας, Σαρδέλης, Μωραϊτάκης, Χριστόπουλος.

ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΙ ΣΑΒΒΕΦΣΚΙ, ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ, ΦΥΣΣΑΣ

Στο "Γ. Καλαφάτης" το Σάββατο το πρωί βρέθηκαν οι Σαβέβσκι, Τσάρτας, Χρήστος Κωστής, Μπάμπης Ζελενίτσας, και ο Νίκος ενώ φυσικά ήταν ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων του Παναθηναϊκού Τάκης Φύσας αλλά και οι προπονητές Κώστας Φραντζέσκος και Άρης Κυριαζής.

Α' Όμιλος

Αποτελέσματα
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-1
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1
Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-1

Κυριακή 5/2
12:30 Ατρόμητος-Αστέρας (ΗΦΑΙΣΤΟΥ Περιστερίου)

Βαθμολογία Αγώνες Βαθμοί
1. ΑΕΚ 16 34
2. Παναθηναϊκός 16 32
3. Ολυμπιακός 15 27
4. Αστέρας 14 24
5. Ατρόμητος 14 19
6. Λεβαδειακός 16 14
7. Πανιώνιος 16 12
8. Πλατανιάς 15 5
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ