STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Νανγκίς: "Απλήρωτοι μισθοί και μικρές συνεννοήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην εξτρέμ του Λεβεδειακού, Λενί Νανγκίς, θυμήθηκε σε συνέντευξή του στη Γαλλία το πέρασμά του από τη Super League και χαρακτήρισε ως μελανό σημείο "τους απλήρωτους μισθούς και τις μικρές συνεννοήσεις".

Ο Λενί Νανγκίς έφθασε στην Ελλάδα το 2018 μετά από μακρά καριέρα στη Γαλλία με τις φανέλες των Καέν, Λιλ, Μπαστιά και Βαλενσιέν. Ο 26χρονος εξτρέμ από τη Γουαδελούπη θυμήθηκε σε συνέντευξή του στο Foot Mercato την πέρασμά του για μία σεζόν από τη Super League με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Ο φορ πλέον της νορβηγικής Σάρπσμποργκ χαρακτήρισε ως μελανό σημείο "τους απλήρωτους μισθούς και τις μικρές συνεννοήσεις μεταξύ των ομάδων".

"Στην Ελλάδα βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου, την οποία είχα χάσει κατά την τελευταία μου σεζόν στη Γαλλία με τη Βαλενσιέν. Υπήρχαν μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ με ωραία γήπεδα και ζεστή ατμόσφαιρα.

Έπειτα από όλα αυτά, ειλικρινά, η Ελλάδα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Απλήρωτοι μισθοί, μικρές συνεννοήσεις. Δεν είναι τα πάντα υγιή. Πρέπει να τα ζήσεις για να καταλάβεις. Ήταν αρκετά διαφορετικό αυτό που γνώρισα, αλλά προσαρμόστηκα. Χάρηκα το ποδόσφαιρο. Ένιωθα αληθινά καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης εκεί", υποστήριξε ο Λενί Νανγκίς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των Βοιωτών σε 26 ματς της Super League πετυχαίνοντας ένα γκολ (στην εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία) και σε 3 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ