STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Να 'χα χίλια μάτια

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις ματσάρες έγιναν το Σάββατο (14/10), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη να εξελίσσεται στο πιο συναρπαστικό (VIDEOS).

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε 1-0, ο Ολυμπιακός το γύρισε σε 1-3, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 3-3 στο 84' και τελικά ο Κώστας Φορτούνης χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές Ελλάδας στο 87', πετυχαίνοντας το 100ό γκολ στην φετινή Σούπερ Λίγκα!

Νωρίτερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε να χάνει στο γήπεδό του από τον Πλατανιά και πριν τελειώσει το ημίχρονο, πέτυχε όσα γκολ είχε σημειώσει στις προηγούμενες 6 αγωνιστικές! Επίσης το ματς στο Περιστέρι, το οποίο κρίθηκε με σκορ1-0 υπέρ του Ατρομήτου, είχε τέσσερα δοκάρια!

Σημειωτέον ότι 12 γκολ (τα οποία θα μπορούσαν να είναι πολλά περισσότερα) σε τρία σαββατιάτικα παιχνίδια είδαμε για πρώτη φέτος (είχαμε δει μέχρι 8). Αυτά τα 12 γκολ, είναι μια καλή κληρονομιά για να γίνει η 7η αγωνιστική η πιο παραγωγική στο πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας το "ρεκόρ" των 19 γκολ της 5ης αγωνιστικής. Σημειώνεται επίσης ότι σε τρεις αγωνιστικές έχουν επιτευχθεί από 15 γκολ, σε μία μόλις 8 και στην προηγούμενη (6η) 16 τέρματα.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-4

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 3-1

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 1-0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ