STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μώραλης: "Η διαιτησία έκανε πολλά λάθη"

Μώραλης: "Η διαιτησία έκανε πολλά λάθη"
INTIME SPORTS

Για τα διαιτητικά λάθη μίλησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει στο "Καυτανζόγλειο"¨.

Ο αντιπρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ, ευχήθηκε οι διαιτησίες να είναι καλύτερες στο μέλλον, ενώ ζήτησε υπομονή από τον κόσμο καθώς η ομάδα είναι καινούργια.

"Η ομάδα χτίζεται εδώ και 20 μέρες και θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να χάσει βάση της εικόνας και από την στιγμή που προηγηθήκαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να πάρουμε τα παιχνίδια που έπρεπε. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

Ωστόσο πιστεύω ότι ο χρόνος θα είναι υπέρ μας χωρίς επαναλαμβάνω να έπρεπε να χάσουμε βάση της εικόνας του παιχνιδιού. Η διαιτησία όμως έκανε πολλά λάθη σε ένα νέο πρωτάθλημα και θα πρέπει να είναι όλοι προσεχτικοί για ένα καλό πρωτάθλημα και εύχομαι στην συνέχεια οι διαιτησίες να είναι πολύ καλύτερες από την σημερινή. Πιστεύω ότι υπήρχε ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού που δεν δόθηκε"
, τόνισε ο Γιάννης Μώραλης.

Ουζουνίδης: "Ήμασταν κάπως τυχεροί"

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης, στις δηλώσεις του στάθηκε στην σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League, τονίζοντας πως η τύχη ήταν με το μέρος του Ηρακλή που όμως θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ.

Για την ανατροπή του σκορ και την κατάκτηση της νίκης εξήγησε ότι οφείλεται: "Στην μεγάλη θέληση που έδειξαν τα παιδιά και στην πίστη που δείξαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν 100% έτοιμοι αλλά είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι θα ήταν πολύ καλό ότι αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό.

Τα παιδιά θα υπερβάλανε εαυτό και το είδα. Δεν με ξεγελάει όμως η σημερινή εμφάνιση και ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος θα κυλάει υπέρ μας".

Για την απόφασή του για αλλαγή του συστήματος μετά το 1-0 του Ολυμπιακού με τον Μήτρογλου τόνισε: "Έπρεπε να γίνει η αλλαγή του συστήματος ξέροντας ότι αρκετά παιδιά δεν θα είχανε δυνάμεις. Θέλαμε στην αρχή ότι έπρεπε να ήμασταν πιο οργανωμένοι και στη συνέχεια να ρισκάραμε περισσότερο και να κυνηγήσουμε το σκορ. Μπορεί να ήμασταν κάπως και τυχεροί αν και θα μπορούσαμε εμείς να πετύχουμε και τρίτο γκολ".

Νικοπολίδης: "Έπρεπε να τελειώναμε το παιχνίδι"


Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε και ο Αντώνης Νικοπολίδης, υπογραμμίζοντας: "Νομίζω ότι σήμερα θα έπρεπε να τελειώναμε το παιχνίδι βάση των ευκαιριών που είχαμε. Πιστεύω όμως ότι είδαμε κάποια πρώτα δείγματα της ομάδας που ήταν πολύ καλά. Είναι μία καινούρια αρχή για μας και θα πρέπει να κρατήσουμε τα καλά όπως τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Σίγουρα ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και στην συνέχεια θα δείτε μία διαφορετική από σήμερα".

Σολτάνι: "Πολεμήσαμε μέχρι το τέλος"


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ηρακλή, Καρίμ Σολτάνι, και MVP της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε μετά από την λήξη του παιχνιδιού: "Το σημαντικό είναι ότι πολεμήσαμε μέχρι το τέλος παίζοντας καλά από το πρώτο λεπτό. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και φθάσαμε σε αυτό το 2-1".

Για την δική του εμφάνιση σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως αγωνίστηκα και πιστεύω ότι βοήθησα την ομάδα μου σε αυτά τα 30΄ που αγωνίστηκα και σήμερα από την στιγμή που κερδίσαμε όλοι μας είμαστε χαρούμενοι".

Για την χαμένη του ευκαιρία να κάνει το 3-1 είπε: "Σίγουρα είχα μία μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 μετά την ασίστ του Κομπαγιάσι αλλά θεωρώ ότι οι τρεις βαθμοί της ομάδας είναι το πιο σημαντικό από όλα".

Για το ότι η νίκη ήρθε παρά τις σημαντικές απουσίες που υπήρχανε (σ.σ. Γιάκομπ, Χοσέμι, Κυριαζής και Σζοτ) αλλά και ότι ο Σίσιτς αγωνίστηκε με πυρετό σημείωσε: "Παρά τις απουσίες όλοι μας πολεμήσαμε δίνοντας τον καύτερό μας εαυτό απέναντι στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι με τις απουσίες που είχαμε για να τις ξεπεράσουμε θα έπρεπε να παίξουμε με πάθος όπως και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο".

Για την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Ηρακλή υπογράμμισε : "Είναι πολύ όμορφα να παίζεις σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Την είχα δει στο ίντερνετ πριν έρθω αλλά ζωντανά είναι ακόμα καλύτερα αφού σε ωθείς την νίκη.

Ακόμη και στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού δεν σταματήσανε να τραγουδάνε και μας βοήθησαν στο να φθάσουμε στην ανατροπή και την νίκη επί του Ολυμπιακού. Για αυτό και για αυτόν τον κόσμο αξίζει σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω για την νίκη"
.

Πάντελιτς: "Πληρώσαμε τα λάθη μας"


Ντεμπούτο με το αριστερό έκανε το Μάρκο Πάντελιτς και μάλιστα σ' ένα γήπεδο που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα του Ηρακλή.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Σέρβος επιθετικός τόνισε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή και ευχαριστώ τους φιλάθλους του που δεν με ξέχασαν. Εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ ενώ στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που τα πληρώσαμε".

Κατσιαμπής: "Αφιερωμένο στον Μπαχράμη"

Ο αρχηγός του Ηρακλή δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Μπαχράμη και μάλιστα του αφιέρωσε τη νίκη: "Αυτή είναι η νίκη μας είναι αφιερωμένη στον Παναγιώτη Μπαχράμη και στην οικογένειά του".

Βουτσιάς: "Δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα μπάτζετ"


Τέλος ο Πασχάλης Βουτσιάς δεν δίστασε να αποκαλύψει τις οδηγίες του τεχνικού του, Μαρίνου Ουζουνίδη, λίγο πριν τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο λέγοντας: "Ο κόουτς μου είπε μπες να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μόνο αυτά τα λόγια είναι αρκετά".

Κι όσο για το τι έλαβε χώρα στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια του Ηρακλή μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας έκανε την δεύτερη διπλή αποκάλυψη που ήταν: "Στο ημίχρονο μάλιστα συζητήσαμε όλα τα παιδιά και μπαίνοντας στο παιχνίδι το είπα στον Ηλιάδη ότι θα γυρίσουμε το παιχνίδι και κέρδισα ένα παιχνίδι".

Σε ερώτηση για την σημασία της νίκης σχολίασε: "Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε τόσο για τον κόσμο αλλά και ότι αγωνίστηκαν τρία παιδιά από τις ακαδημίες του Ηρακλή", για να καταλήξει: "Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα μπάτζετ αλλά η καρδιά και εμείς την είχαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ