STOIXIMAN SUPER LEAGUE

MVP ο Ιμπαγάσα, 3 βραβεία ο Σισέ

MVP ο Ιμπαγάσα, 3 βραβεία ο Σισέ
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Superleague. Με τρία βραβεία έφυγε από την εκδήλωση ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Σε "ερυθρόλευκα" χέρια κατέληξε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της φετινής Superleague. Ο...ενορχηστρωτής του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στην τελετή απονομής των βραβείων της Nova.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ κέρδισε τρία βραβεία, αν και όπως δήλωσε, θα προτιμούσε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Όπως και να έχει ο Γάλλος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης ασίστ (σ.σ. στο γκολ του Λουκά Βύντρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ).

Ο πρώτος σκόρερ: Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Ιμπαγάσα συγκέντρωσε 17,500 ψήφους και νίκησε τον Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας. Πέντε ποδοσφαιριστές (Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ) του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος με προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το γκολ του Τζεμπούρ στη νίκη του Ολυμπιακού με 6-0 επί της ΑΕΚ προτιμήθηκε από τους φιλάθλους στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ.

Απονομή στον Τζεμπούρ

Το κοινό επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την κορυφαία 18άδα:

Τερματοφύλακας

Δημήτρης Ελευθερόπουλος (Ηρακλής), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Κέρκυρα)

Αμυντικοί

Γιάννης Κοντοές (Πανιώνιος), Καλίφα Σανκαρέ (Ολυμπιακός Βόλου), Πάμπλο Κοντρέρας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Παναθηναϊκός), Τραϊανός Δέλλας (ΑΕΚ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός).

Μέσοι

Αριέλ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός), Αντελίνο Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Νταρσί Νέτο (Αρης), Νταβίντ Φουστέρ (Ολυμπιακός), Τζαμέλ Αμπντούν (Καβάλα), Βιθέντε Μόνχε (Ολυμπιακός Βόλου).

Επιθετικοί

Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός), Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Ράφικ Τζεμπούρ (Ολυμπιακός), Κώστας Μήτρογλου (Πανιώνιος).

Σε βραβεία που δεν ψήφισε το κοινό ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παρέλαβε το βραβείο "fair play" για την πρωτοβουλία του να δώσει τη φανέλα του σε μια κοπέλα που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και ο τερματοφύλακας Ματίας Ντεγκρά του Αστέρα Τρίπολης για την "απόκρουση" της χρονιάς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Βραβείο "Fair Play" στον Μπουμσόνγκ

" Αυτός είμαι εγώ. Στο γήπεδο έτσι συμπεριφέρομαι πάντα", ήταν η ατάκα που έδωσε στον Βίκτορας Ιάκομπ το βραβείο για την "καλύτερη δήλωση της σεζόν".

Τέλος, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Τάσος Κατσαμπής τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την καριέρα τους μετά το τέλος της σεζόν. Κι αν ο Νικοπολίδης δεν έδωσε το παρών, ο Κατσαμπής αφιέρωσε το βραβείο στον Ηρακλή και στον Πανιώνιο, δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στην καριέρα του και αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση τους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ