STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μποροβήλος: "Λογικό κάθε ομάδα να κοιτάει το συμφέρον της"

Μποροβήλος: "Λογικό κάθε ομάδα να κοιτάει το συμφέρον της"
Μποροβήλος INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, αναφέρθηκε στο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ και την κίνηση του ΠΑΟΚ να συμφωνήσει ξεχωριστά από τους υπόλοιπους για χορηγία στη φανέλα.

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την υπόθεση της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος και το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ.

"Είναι λογικό όταν μια διαπραγμάτευση για χορηγία έχει τραβήξει τόσους πολλούς μήνες να συμβεί κάτι τέτοιο", είπε αρχικά ο πρόεδρος της Λίγκας και συνέχισε:

"Ακόμα και αν περνούσε μια πλειοψηφία ο όρος της αποκλειστικότητας που έθεσε ο ΟΠΑΠ ήταν απροσπέλαστος. Αυτή ήταν η κύρια διαφορά μας. Υπήρξε ένα γκρουπ ομάδων που ήθελαν να πάρουν τα ίδια χρήματα με πέρσι. Αυτό ήταν ένα θέμα, όπως και άλλα μικρότερα που θα μπορούσαν να λυθούν".

Τόνισε ότι: "Δεν έπεσε εξαιτίας του ΠΑΟΚ η πρόταση. Η άποψη ότι δεν πρέπει να υπάρξει αποκλειστικότητα τέθηκε και από άλλες ομάδες. Απλώς όσο χρόνος περνάει η κάθε ομάδα πρέπει να κοιτάξει και τα συμφέροντα της. Λογικό είναι η κάθε ομάδα να διαπραγματευτεί πλέον μόνη της. Δεν μπορεί η Λίγκα να δίνει ένα δικαίωμα που ανήκει σε μια ομάδα, όπως η φανέλα της.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό για να πουλήσει η Λίγκα όποια δικαιώματα μπορεί να διαπραγματευτεί. Αν βρεθεί κάτι που θα ικανοποιεί τις ομάδες τότε θα τεθεί προς ψηφοφορία".

Για τη μεταγραφή Μπερμπάτοφ σημείωσε: "Κάθε μεγάλο όνομα που έρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό. Όποιος λέει το αντίθετο, εθελοτυφλεί. Πιστεύω πως θα προσφέρει και θα ακουστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Η ευαισθησία του Τζιόλη

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter δύο φωτογραφίες, μία από το μαζικό κύμα προσφύγων από την Συρία και μία που απεικονίζει τους Έλληνες που αναγκάστηκαν να αφήσουν την Σμύρνη, τις οποίες συνόδευσε με το σχόλιο: "Έλληνα θυμήσου...".

Μποροβήλος: "Λογικό κάθε ομάδα να κοιτάει το συμφέρον της"
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ