STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Μποναμάς" 300.000 ευρώ για Παναθηναϊκό στο τηλεοπτικό συμβόλαιο

"Μποναμάς" 300.000 ευρώ για Παναθηναϊκό στο τηλεοπτικό συμβόλαιο
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι προβλέπουν οι ρήτρες της Super League με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA για την μη διεξαγωγή αγώνα με υπαιτιότητα μιας ομάδας.

Κι άλλο. μέτωπο εκτός από τον πειθαρχικό κώδικα, τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και τον αθλητικό νόμο έχει ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε εξαιτίας των επεισοδίων .

Πρόκειται για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει η Super league με την NOVA. Στην σύμβαση του συνδρομητικού με τον συνεταιρισμό υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ για κάθε αγώνα που δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα μίας ομάδας.

Αν λοιπόν, ο αγώνας δεν διεξαχθεί με υπαιτιότητα των "πράσινων" έπειτα και από τις αποφάσεις που θα λάβουν τα πειθαρχικά όργανα, από τα χρήματα που έχουν να λάβουν θα αφαιρεθεί το συγκεκριμένο ποσό.

Η Super League στο περσινό πρωτάθλημα είχε πληρώσει ακριβά την ματαίωση αγώνων μετά την αποχώρηση της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ αλλά και την αναβολή ολόκληρων αγωνιστικών με αφορμή τα επεισόδια που είχαν γίνει, μεταξύ άλλων και στο ντέρμπι των "αιωνίων" στην Λεωφόρο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο συνεταιρισμός στις επαφές που είχαν γίνει για διετή επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη NOVA μέχρι το 2019, οι οποίες είχαν καταλήξει σε συμφωνία, είχε «αναγκαστεί» να μην ζητήσει χωρίς αύξηση ώστε να μην ενεργοποιηθούν οι σχετικές ρήτρες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ