"Μπλόκο" σε play offs και μείωση!

"Μπλόκο" σε play offs και μείωση!

Αντιδρούν οι μικρομεσαίοι και σκέφτονται να μπλοκάρουν την αναδιάρθρωση αν δεν περάσει η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η επόμενη ημέρα του διοικητικού συμβουλίου της Super League στο οποίο πάρθηκαν ιστορικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, βρήκε τους "12" μικρομεσαίους της SuperLeague σε… θέση μάχης.

Είναι διατεθειμένοι μάλιστα, να παραμείνουν στην θέση αυτή εφόσον ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν κάνουν πίσω στους όρους που έθεσαν και δεν συμφωνήσουν στην αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που θα αποφέρει στο ταμείο των "μικρομεσαίων" περίπου 100.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ.

Αν η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν περάσει, τότε οι "12" εξετάζουν τρόπους για να αντιδράσουν. Ένας από αυτούς θα είναι να μπλοκάρουν την μείωση των ομάδων σε 14 για την περίοδο 2018-19 και τους αγώνες play offs στις θέσεις 1-6 για την ανάδειξη του πρωταθλητή από την επόμενη σεζόν.

Αποφάσεις οι οποίες ναι μεν, πάρθηκαν στο συμβούλιο της Τετάρτης 29/3 αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να συμπεριληφθούν στην προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, είναι λόγια του αέρα!

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα στην ΕΡΑ Σπορ.

photo credits: eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24