STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μόνο οπαδοί του Ηρακλή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μόνο οπαδοί του Ηρακλή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγόρευσε την παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στο ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ - στο "Καυτανζόγλειο" - για την 22η αγωνιστική της Super League.

Δεν άλλαξε τον "κανόνα" που επικρατεί τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά στην παρουσία οπαδών σε ντέρμπι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Με απόφαση που εξέδωσε απαγόρευσε την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ την Κυριακή στο "Καυτανζόγλειο" στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Έτσι, απάντησε αρνητικά στο αίτημα που είχε κατατεθεί μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που είχε γίνει την περασμένη Δευτέρα. Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση:

"Απαγόρευση ανοίγματος θυρών και διάθεσης εισιτηρίων, καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26-02-2017, στο Καυτανζόγλειο Στάδιo".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ