Μόνο ο φροντιστής του ΠΑΟΚ κλήθηκε για την ένταση στο τέλος του ματς με τον Αστέρα

Επεισόδιο, Αστέρας, ΠΑΟΚ

Μόνο ο φροντιστής του ΠΑΟΚ κλήθηκε για την ένταση στο τέλος του ματς με τον Αστέρα

Ο φροντιστής του ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδης, κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League για όσα έγιναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ.

Στο τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του Αστέρα και του ΠΑΟΚ που έληξε με νικητές τους Αρκάδες υπήρξε ένταση, διαπληκτισμοί, με τους ανθρώπους των δυο ομάδων να έρχονται στα χέρια με πρωταγωνιστές τους Παντελή Κωνσταντινίδη, Νίκο Καλτσά, Μανώλη Μπέρτο αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ενώ στην σύρραξη μπήκαν και άλλοι άνθρωποι των δυο ομάδων.

Ο μόνος που κλήθηκε σε απολογία είναι ο φροντιστής του ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδης, που κλήθηκε από το πειθαρχικό όργανο να απολογηθεί την Παρασκευή στις 16:00.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 09/03/2018 και ώρα 16:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑ

Μαινόμενος Κωνσταντινίδης: χαμός στην Τρίπολη μετά το Αστέρας - ΠΑΟΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24