STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μία ή... οκτώ αγωνιστικές στον Λισγάρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
Λισγάρας, Σεμπά EUROKINISSI SPORTS

Το απίθανο "α λα Νίντζα" μαρκάρισμα του Χρήστου Λισγάρα στον Σεμπά ενδέχεται να επιφέρει μικρότερη τιμωρία στον αμυντικό της Ξάνθης από τον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού που αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης. Υπάρχει, όμως και ο κίνδυνος οκτώ αγωνιστικών για τον Έλληνα στόπερ...

Με ποινή αποκλεισμού μίας ή οκτώ (!) αγωνιστικών κινδυνεύει ο Χρήστος Λισγάρας για το μαρκάρισμα του στον Σεμπά στο 57ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό ενώ ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» θα τιμωρηθεί με δύο ή τρεις αγωνιστικές.

Και οι δύο αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο και από τα γραφόμενα του διεθνή ρέφερι από την Καβάλα στο φύλλο αγώνα θα εξαρτηθεί το μέγεθος της τιμωρίας τους από τον αθλητικό δικαστή χωρίς να κληθούν σε απολογία.

Ο Λισγάρας κινδυνεύει με μία αγωνιστική για επικίνδυνο παίξιμο ή με απουσία από οκτώ αγώνες, διότι στο άρθρο 10, παράγραφος 1, στ. του πειθαρχικού κώδικα προβλέπεται καμπάνα οχτώ αγωνιστικών «αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή, προπονητή, φυσικοθεραπευτή, διερμηνέα ή γιατρό ομάδας η οποία είχε συνέπεια τον τραυματισμό τους».

Όσον αφορά τον Σεμπά, θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές (για υβριστική συμπεριφορά -έργω ή λόγω - ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη) ή με τρειςγια βιαιοπραγία.

Οι δύο παίκτες σε πρώτη φάση, χάνουν τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ξάνθη την Τετάρτη 11/1 (15:00) αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός την ίδια ημέρα (19:30) τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δείτε το σκηνικό από το 02:45 ως το 03:32...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια
Το σοκαριστικό τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά και οι αποβολές
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ