STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μηδέν εις το πηλίκο στους Ζωσιμάδες, ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-0

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα ματς στο οποίο ο καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου ήταν ελάχιστος ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στους Ζωσιμάδες για την 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ελάχιστα πράγματα είδαν στον αγωνιστικό χώρο των "Ζωσιμάδων" όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, ο Λεβαδεικός άντεξε στο τέλος την πίεση και το 0-0 αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στις δύο ομάδες.

Τόσο ο Πετράκης όσο και ο Ανιγκό είχαν αρκετά προβλήματα πριν το ματς με τον πρώτο να επιμένει στο 4-4-2 με ρόμβο και από την άλλη ο Ανιγκό επέλεξε να γεμίσει την περιοχή του για να περιορίσει τον Κόντε κάτι που τελικά πέτυχε.

Οι γηπεδούχοι έφταναν έξω από τη μεγάλη περιοχή του Σωτήριου, όμως με την πολυπρόσωπη άμυνα τους οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν λύσεις στο να κρατήσουν το μηδέν, ενώ από την άλλη θα μπορούσαν να πάρουν το ματς εάν η κεφαλιά του Μαρκόβσκι δεν σταματούσε στο δοκάρι του Βελλίδη.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Μηδέν εις το πηλίκο στους Ζωσιμάδες, ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-0

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω οι δύο προπονητές είχαν πολλές απουσίες. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολόγιζε για το συγκεκριμένο ματς τους Μπουκουβάλα (τιμωρημένος), Τζημόπουλο και Σολτάνι (τραυματίες). Έτσι, ο κόουτς του ΠΑΣ διατήρησε το 4-4-2 με ρόμβο που χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς.

Ο Βελλίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του την τετράδα της άμυνας απάρτιζαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ και Αποστολόπουλος. Ο Γαρουφαλιάς ήταν ο αμυντικός μέσος έχοντας δεξιά του τον Μανθάτη και αριστερά τον Βιντάλ. Ο Χαλκιαδάκης είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από το δίδυμο των Μπετρά και Κόντε.

Μηδέν εις το πηλίκο στους Ζωσιμάδες, ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-0

Ακόμα περισσότερα προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει ο Ανιγκό αφού έξι βασικοί του δεν ήταν στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα, οι Επασί και Νιάς ήταν τιμωρημένοι, ενώ οι Μπελγκαζουανί, Καλτσάς, Ζ. Ντιόγκο και Γιουσούφ τραυματίες.

Έτσι, ο Γάλλος κόουτς επέλεξε τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσαμπούρης από τα δεξιά και ο Ζαραδούκας από τα αριστερά είχαν ρόλο φουλ μπακ με τους Φαβάρο, Λεονάρντο, Αντιλέχου στην τριάδα τον στόπερ. Μητρόπουλος, Ομπιόρα και Σουμπίνιο, ήταν η τριάδα του κέντρου πίσω από τους Γιακουμάκη και Μαρκόβσκι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Γεώργιος Χατζηνάκος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):Βελλίδης, Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Βιντάλ (77' Γιάκος), Χαλκιαδάκης (71' Νικολιας), Μπετρά (61' Χέλκβιστ), Κόντε

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό):Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Λεονάρντο (67' Τριποτσέρης), Αντιλέχου, Ζαραδούκας (88' Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Ομπιόρα, Σουμπίνιο (76' Νίκας), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι

Γκολ: -

Κάρτες: 83' Γαρουφαλιάς, 84' Μπέριος / 37' Μαρκόβσκι, 40' Ομπιόρα, 80' Ζαραδούκας, 90' Καραχάλιος, 90+3' Σωτηρίου

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα.

Οι διακοπές "σκότωσαν" το ρυθμό

Το πρώτο ημίχρονο στους "Ζωσιμάδες" θα το ξεχάσουν γρήγορα όσοι το παρακολούθησαν, εάν δε το έχουν κάνει ήδη. Οι αξιόλογες στιγμές ήταν ελάχιστες με τον καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου να είναι ακόμα λιγότερες.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

* Ένα από τα πολλά σουτ που έκανε ο Μανθάτης στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να βρει στόχο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατοχή της μπάλας από τις δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά ίσα που έφτασε στα 20 λεπτά με τον ΠΑΣ να την έχει περισσότερη ώρα στα πόδια του χωρίς όμως να πατήσει πολλές φορές την περιοχή του Λεβαδειακού. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότερες αξιόλογες στιγμές για τους γηπεδούχους προήλθαν με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κυρίως με τους Μανθάτη και Χαλκιαδάκη.

Από την άλλη ο Λεβαδειακός έκανε μόλις δύο τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, μία με τον Τσαμπούρη και μία με τον Μαρκόβσκι, όμως και στις δύο ο Βελλίσης ήταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του.

Καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά...

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν καλύτερη, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε 20 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του δεύτερου μέρους όταν ο ο Τσαμπούρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρκόβσκι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βελλίδη και να περνά άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΣ ανέβασε την πίεση του, πάτησε περισσότερες φορές την περιοχή του Σωτήριου, αλλά δύο φορές ο Τριποτσέρης αντέδρασε σωστά βάζοντας την κόντρα και κράτησε το 0-0. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένο τον Λεβαδειακό που πήρε έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό.

Μηδέν εις το πηλίκο στους Ζωσιμάδες, ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-0

* Η τελική στατιστική εικόνα της αναμέτρησης.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το δοκάρι του Μαρκόβσκι. Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ το οποίο εάν είχε μπει ίσως να έδινε και το τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Κουμπαράκη. Μόνο για μία φάση θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη συζήτηση και αυτή είναι η ανατροπή του Μπέριου από τον Μαρκόβσκι πριν την εκτέλεση κόρνερ από τον Καρανίκα όμως δεν ξέρουμε εάν είχε σφυρίξει νωρίτερα ο διαιτητής που σωστά έδειξε την κίτρινη στον επιθετικό του Λεβαδειακού.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Λεονάρντο. Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιον από τους αμυντικούς του Λεβαδειακού που τα πήγαν εξαιρετικά, αυτός είναι ο Λεονάρντο. Ήταν εκείνος που στις περισσότερες φάσεις έπεσε πάνω στον Κόντε και δεν τον άφησε να φανεί. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις αποχώρησε ως τραυματίας φάνηκε περισσότερο ο Ισπανός.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η αμυντική λειτουργία του Λεβαδειακού. Όταν καταφέρνεις να περιορίσεις έναν επιθετικό ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο Κόντε δεν γίνεται να μην τα έχει πάει καλά.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Οι πολλές διακοπές στο ματς. Είτε με φάουλ, είτε με τραυματισμούς ο καθαρός χρόνος του αγώνα ήταν ελάχιστος και αυτό δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες να βρει ρυθμό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ