STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μεμονωμένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Μεμονωμένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπό καθεστώς μεμονωμένης μετακίνησης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας τους οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, αντίθετα απαγορεύτηκε η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ.

Απαγορευτικό σήκωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης στην οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό και την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα.

Η διαφορά είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν μεμονωμένα να μεταβούν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στους Αρκάδες. Το γήπεδο δίνει τις προϋποθέσεις διαχωρισμού των οπαδών των δύο ομάδων, η Αστυνομία εγγυάται για τον έλεγχο τους και ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει θύρες και εισιτήρια για 2500 φίλους του.

Αντίθετα στο γήπεδο του Αγρινίου δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ασφαλή διαχωρισμό των οπαδών και για τον λόγο αυτό απαγορεύτηκε μετά την οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε παραβλέψει την συγκεκριμένη οδηγία και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, ενώ στις σκέψεις της ΓΓΑ είναι με τη νέα σεζόν να δημιουργηθεί ένα νομικό πλαίσιο που θα ξεκαθαρίζει τις όποιες ασάφειες προκύπτουν μεταξύ οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης.

Εν κατακλείδι, μετά τη σημερινή (25/1) απόφαση του Υφυπουργού, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν κανονικά να ταξιδέψουν μεμονωμένα για την Τρίπολη και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αντίθετα αυτή τη δυνατότητα δεν θα έχουν στο ματς του Αγρινίου οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

"Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε:

Α) Την Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Παναιτωλικού, και

Β) Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 19:30 μ.μ., στο γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ