STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με χατ τρικ Κυριαζή η ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό

Με χατ τρικ Κυριαζή η ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό
ΑΕΚ, Κυριαζής

Χάρη σε τρία γκολ του επιθετικού της Αντώνη Κυριαζή η ΑΕΚ, επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Κ20, για την 23η αγωνιστική, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ νίκησε 3-0 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον εντός έδρας αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων για τη 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο κεντρικός επιθετικός Αντώνης Κυριαζής που σκόραρε στο 30', στο 33' (με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) και στο 45+1'.

Στο 51' ωστόσο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Η ΑΕΚ πήγε έτσι στους 32 βαθμούς και παραμένει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 25 πόντους και είναι 12ος.

AEK: Ντούνης, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Κοφσανίδης, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Γεωργαμλής (56' Πεχλιβανίδης) Αντωνίου, Τσέλιος, Τζάθας (68' Σπηλιώτης) Κυριαζής (51' Παπίτσας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Μαυρομμάτης (68' Σερβιλάκης) Θεοχάρης, Ανδρέου, Μίγγος, Μπουζούκης, Στάικος, Πίσπας (54' Παπανικολάου) Αγγελόπουλος Β. (54' Αγγελόπουλος Γ.), Χατζηγιοβάννης.

Με χατ τρικ Κυριαζή η ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ